4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Λαμία – Κηφισιά 4-1: Θρίαμβος για την ομάδα του Βόκολου που «καλοβλέπει»… εξάδα! (video)

Λαμία – Κηφισιά 4-1: Θρίαμβος για την ομάδα του Βόκολου που «καλοβλέπει»… εξάδα! (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
20/1/2024 19:29
Την επιστροφή της στις νίκες μετά από τη σπουδαία επικράτησή της εναντίον του Ολυμπιακού στις αρχές του 2024, πανηγύρισε η Λαμία, η οποία επιβλήθηκε της Κηφισιάς με 4-1 στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Σε έναν αγώνα με πολύ δυνατό ρυθμό ανά διαστήματα, η Κηφισιά αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μπαίνοντας πιο δυναμικά στο παιχνίδι και στο 12’ βρήκε γκολ με τον Λαντρ. Η Λαμία όμως είχε γρήγορη αντίδραση. Αρχικά ισοφάρισε με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Σιμόν στο 22ο λεπτό και «πατώντας» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έφτασε στην ανατροπή στο 37’ με το ωραίο τελείωμα του Μαρτίνεθ.Στην επανάληψη, η ομάδα των Βορείων Προαστίων προσπάθησε γρήγορα να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο το τραγικό λάθος της άμυνάς της στο 56’, έδωσε την ευκαιρία στον Καρλίτος να πετύχει το 3-1. Η Κηφισιά το πάλεψε στη συνέχεια, όμως δεν μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική στις επιθέσεις της. Από την άλλη η Λαμία είχε τις ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, με τον Μάλτσι να κάνει το 4-1 για τους γηπεδούχους σε μία εξ αυτών.

Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έφτασε μία «ανάσα» από την εξάδα καθώς βρίσκεται στο -2 από τον Αστέρα Τρίπολης που έχει βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η Κηφισιά παραμένει στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα μην μπορώντας να πάρει «ανάσα».

«Χορταστικό» πρώτο μέρος με δυνατό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν

Με περισσότερο δυναμισμό μπήκε η Κηφισιά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πιέζοντας ψηλά την άμυνα της Λαμίας, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να δημιουργεί την πρώτη κάτι σαν… ευκαιρία όταν ο Μασούρας με μια σέντρα-σουτ στο 5ο λεπτό προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κοσέλεφ.

Στο επόμενο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ανησυχήσουν τα καρέ της Κηφισιάς.

Στο 12ο λεπτό, το σύνολο του Νίλσεν άνοιξε το σκορ. Ύστερα από γέμισμα στην περιοχή των Φθιωτών, ο Τεϊσέιρα πήρε την κεφαλιά και βρήκε τον Λαντρ εντός της μικρής περιοχής της Λαμίας, με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να σκοράρει από κοντά για το 1-0 υπέρ της Κηφισιάς.



Η Λαμία προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα, με τον Καρλίτος να επιχειρεί ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σουτ εκτός περιοχής στο 15’, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.



Η πίεση της ομάδας του Βόκολου δεν άργησε να φέρει αποτέλεσμα. Ύστερα από γέμισμα του Καρλίτος στην περιοχή της Κηφισιάς στο 22’, η μπάλα απομακρύνθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, όμως στο ριμπάουντ ο Σιμόν με ένα πολύ δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος στάθηκε ανήμπορος να αντιδράσει.



Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν στην ισοφάριση. Διατήρησαν το υψηλό πρέσινγκ τους και στο 31’ σε μια φάση διαρκείας απείλησαν με σουτ του Νούνιεζ από τα όρια της περιοχής το οποίο πέρασε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 37ο λεπτό, η Λαμία έφτασε την ανατροπή. Ο Μαρτίνεθ έγινε κάτοχος της μπάλας στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς ύστερα από διαδοχικές κεφαλιές Παπαδόπουλου και Ακούνια και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 2-1.



Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους, η Κηφισιά είχε την ευκαιρία της να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Μπιφουμά να φεύγει ταχύτατα στην κόντρα στο 43’, την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον διερχόμενο Μασούρα, ο οποίος δεν είχε όμως την ψυχραιμία να κοντρολάρει σωστά, ο Κοσέλεφ του έκλεισε γρήγορα το πεδίο και το αδύναμο πλασάρισμά του κατέληξε σε κόρνερ.



Τραγικό λάθος στην άμυνα της Κηφισιάς, είπε «ευχαριστώ» ο Καρλίτος και «καθάρισε» το ματς

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Κηφισιά επανήλθε με πιο επιθετικό προσανατολισμό στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 49’, όταν ο Μπιφουμά τροφοδότησε τον Οζέγκοβιτς μέσα στην περιοχή της Λαμίας, με τον Σέρβο επιθετικό από θέση για γκολ να μην μπορεί να εκτελέσει όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τα… «όνειρα» για θετικό αποτέλεσμα «κόπηκαν» ωστόσο απότομα για την Κηφισιά, αφού μετά από τραγική συνεννόηση Πέιου και Λαντρ στο 56’, ο Καρλίτος είπε «ευχαριστώ πολύ» και αφού μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με ένα θαυμάσιο τελείωμα με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού, νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 3-1.



Από εκεί και πέρα οι Φθιώτες προχώρησαν σε διαχείριση του ισχυρού προβαδίσματος που είχαν στη διάθεσή τους, με την Κηφισιά να προσπαθεί με κάποιο τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στο 72’, ο Οζέγκοβιτς μετά από ωραία σέντρα του Μιλίσεβιτς πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά από την εστία του Κοσέλεφ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Λαμία έφτασε κοντά στο 4-1 με διαδοχικά σουτ από Τζανδάρη και Σιμόν, ωστόσο ο Αναγνωστόπολος απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις, ενώ στο 78’ ο πορτιέρο της Κηφισιάς είπε «όχι» και στον Τσιλούλη που βγήκε στο τετ α τετ εναντίον του.

Τις όποιες ελπίδες της Κηφισιάς να ξαναμπεί στο παιχνίδι, εξάλειψε στο 87ο λεπτό ο Μάλτσι ο οποίος μετά από γέμισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή «έγραψε» το τελικό 4-1.





Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Νούνιεζ (84' Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (91’ Τερεζίου), Μαρτίνεθ (70’ Τόσιτς), Ακούνια (70’ Σίντκλεϊ), Καρλίτος (84’ Μάλτσι)

Κηφισιά (Νίλσεν):Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Λάντρ, Πέιος (61’ Σολόα), Οζέγκοβιτς, Ιπαλίμπο (81’ Ίλιεφ), Μπιφουμά, Μασούρας (46’ Κρισιούμα), Τετέι

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες