5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ανατροπή και βαθμολογική ανάσα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου»!

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ανατροπή και βαθμολογική ανάσα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου»!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/1/2024 19:31
Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες» για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας.

Οι Αρκάδες ήταν αυτοί βέβαια που μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με τον Μιριτέλο στο 10', όμως ο «Άγιαξ της Ηπειρου» έφτασε στην ανατροπή με γκολ των Παμλίδη (32') και Λέο (36'). Στην επανάληψη οι παίκτες του Γρηγορίου αμύνθηκαν σωστά και πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη μετά από 15 αγωνιστικές. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 12 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον με την Κηφισιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει, έστω και προσωρινά, τον Άρη και να ανέβει 5ος μένοντας έτσι στην 6η θέση με 23 βαθμούς.

Όλο το παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και στο ξεκίνημα ο ΠΑΣ απείλησε, με τον Αστέρα όμως να παίρνει γρήγορα την πρωτοβουλία και να φτάνει πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Έτσι στο 10' ο Μιριτέλο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που είχαν την κατοχή όμως σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και άρχισαν να ψάχνουν την ισοφάριση. Στο 22' μάλιστα είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Παντελάκη, πίεζαν ψηλά και στο 32' έφτασαν στο 1-1. Ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουν μετά την απόκρουση του Παπαδόπουλου στο σουτ του Κόντε και σκόραρε, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Τέσσερα λεπτά μετά μάλιστα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε την ανατροπή. Ο Λέο έπειτα από στατική φάση πήρε την κεφαλιά και κατάφερε να βρει στόχο, με τον ΠΑΣ πλέον να έχει τον έλεγχο με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος να απειλεί εκ νέου στο 41' αλλά αυτή τη φορά να μην βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική, με τον Αστέρα να έχει για πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια του αλλά να δυσκολεύεται να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 91' ωστόσο ο Μάντζης με κεφαλιά είχε την καλύτερη στιγμή για τους Αρκάδες όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία σημαντική νίκη που τους αναπτερώνει τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (91΄Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76΄Μπάλαν), Κόντε (76΄Ριένστρα).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88΄Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74΄Άλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46΄Αλάγκμπε), Σίτο (64΄Ντιαρά), Ρεγκίς (74΄Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέλο.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες