7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: «Διπλό»… εξάδας με Ανγκιέλσκι (video)

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: «Διπλό»… εξάδας με Ανγκιέλσκι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2024 17:03
Ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Ανγκιέλσκι (25’, 59’ πεν.) πέρασε με 2-1 από την έδρα του Βόλου, επέκτεινε σε έντεκα ματς το αήττητο με τον Ίλιτς στον πάγκο και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την εξάδα. Φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ στο ξεκίνημα οι Βολιώτες, που μείωσαν στο 90+7’ με τον Μωραΐτη.

Σπουδαίο «διπλό» στο Πανθεσσαλικό πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Βόλου και πήρε δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά μετά τις αρχές Νοέμβρη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ανγκιέλσκι ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (25’, 59’ πεν.), χαρίζοντας τη νίκη για την ομάδα του, που έμεινε για 11 ματς αήττητη με τον Ίλιτς στον πάγκο του.Με τους τρεις βαθμούς οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 22 και πέρασαν στην 7η θέση και στο -1 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης με ματς περισσότερο. Στον αντίποδα, ο Βόλος, που μείωσε απλώς στο φινάλε με τον Μωραΐτη, γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +2 από την προτελευταία Κηφισιά.

Το ματς:


Γκολ-οφσάιντ του Βόλου και φωνές από τους γηπεδούχους

Ο Βόλος μπήκε με διάθεση να πρεσάρει ψηλά και στο 6’ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Μωραΐτη όμως το γκολ ακυρώθηκε για πολύ οριακό οφσάιντ, σε μία απόφαση που οδήγησε τους γηπεδούχους να κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.



Ανέβηκε μετά το 20λεπτο ο Ατρόμητος και βρήκε τη λύση από κόρνερ

Το ματς δεν είχε άλλη φάση έως το πρώτο 20λεπτο, με τον Ατρόμητο να κερδίζει έκτοτε μέτρα και να προειδοποιεί στο 22’ με δοκάρι σε προβολή του Γκαρσία. Η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή αφού τρία λεπτά μετά ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε κόρνερ και ο Αντζιέλσκι με γυριστή κεφαλιά «έγραψε το 0-1.



Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στο 31’ όταν μετά από κόρνερ, ο Γκαρσία έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας αλλά έστειλε τη μπάλα στον Τσιντώτα. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση του Βόλου στο πρώτο μέρος, με τον Ατρόμητο να είχε νέα καλή στιγμή στο 25’ με άστοχο σουτ του Έρλινγκμαρκ από καλή θέση.

Διπλασίασαν το προβάδισμα με πέναλτι οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 55’ «άγγιξε» το γκολ με σουτ του Κούντε το οποίο έδιωξε ο Κόρστιτς, ενώ στην εξέλιξη της φάσης δεν βρέθηκε συμπαίκτης του Καμερουνέζου να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα, οι Περιστεριώτες κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Κόμπα στον Βαλένσια και ο Αντζιέλσκι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-2 στο 59’.



Το ματς είχε κατά διαστήματα μεγάλη ένταση και στο 68’ ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μπερτόγλιο στον Έντερ λίγο έλειψε να προκαλέσει σύρραξη.



Πίεσε για να μειώσει ο Βόλος, το κατάφερε πριν τη λήξη αλλά ήταν αργά

Οι Βολιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ρήγματα. Όποτε τα κατάφερναν, δεν είχαν καλιά τελειώματα όπως στο 72’ με το σουτ του Γκαρσία που δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα, ενώ στο 81’ ο Ντέλετιτς αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Εν τέλει η ομάδα του Λόπεθ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Μωραΐτη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά τα πάντα ήταν πλέον αργά, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη λίγο μετά τη σέντρα.



Αξιοσημείωτο πως από το παιχνίδι έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τον Ατρόμητο να χάνει με τραυματισμό τον Φριντζόνσον, ενώ ο Βόλος τους Μύγα, Τάχατο και Σιέλη, με τον τελευταίο να αποκομίζει πρόβλημα στις καθυστερήσεις αφήνοντας την ομάδα του με δέκα αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46' Τάχατος (56' Μπερτόγλιο), Μύγας (10' Λούνα), Τρουιγέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (60' Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραΐτης

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες (83' Κουέν), Φρίντγιονσον (40' Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (83' Ντιρξ), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65' Βέργος)

Τα στιγμιότυπα:

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες