7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πρώτη του Τερίμ στο Κορωπί  με μήνυμα προς τους παίκτες για αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού και όχι... μόνο

Πρώτη του Τερίμ στο Κορωπί με μήνυμα προς τους παίκτες για αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού και όχι... μόνο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/12/2023 20:37
Ο Φατίχ Τερίμ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί, όπου μίλησε και στους παίκτες για διάφορα πράγματα που θα αλλάξουν από εδώ και πέρα.

Ο Τούρκος προπονητής, που έφτασε σήμερα στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με το «τριφύλλι», βρέθηκε άμεσα στο Κορωπί προκειμένου να γνωρίσει τους παίκτες του και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση μαζί τους.

Ο Τερίμ τόνισε στην ομιλία του πως στόχος είναι μόνο η πρώτη θέση και πως ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες, ενώ προανήγγειλε αλλαγές τόσο στο στυλ παιχνιδιού, όσο και στη λειτουργία της ομάδας, με πρώτη πως πριν από κάθε ματς η ομάδα δεν θα απομονώνεται σε ξενοδοχείο και οι παίκτες θα μένουν με τις οικογένειές τους. Όσα είπε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού στη πρώτη του ομιλία:

«Καλησπέρα σε όλους. Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν 2 μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση. Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία. Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου.

Αν έχω κάτι να πω θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι' αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου. Η ομάδα είναι η οικογένειά μας. Το να βγεις 2ος δεν είναι επιτυχία. Μόνο η πρώτη θέση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλέξω θέλω να έχει το νούμερο ένα.

Η ομάδα είναι χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς. Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι. Το δεύτερο να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το διάστημα, θα το δουλέψουμε.

Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ότι σας απασχολεί. Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε άσχημα. Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας. Όταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως 'ναι' και όλα πήραν το δρόμο τους»
.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες