3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Βύθισαν» τους Ηπειρώτες κι «έπιασαν» εξάδα οι «κίτρινοι»

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Βύθισαν» τους Ηπειρώτες κι «έπιασαν» εξάδα οι «κίτρινοι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/10/2023 22:31
Ο Άρης νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση.

Οι «κίτρινοι» πιο εύκολα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα όταν «λύγισαν» τον Πανσερραϊκό, πήραν ένα δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο» και «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, προσπαθώντας να διορθώσουν το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.Από την άλλη ο «Άγιαξ της Ηπείρου» υπέστη την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του και πλέον είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον Βόλο, έχοντας όμως μπλέξει σε σοβαρές περιπέτειες και παραμένοντας χωρίς νίκη μετά την πρεμιέρα.

Τα γκολ των νικητών σημειώθηκαν από τον Σουλεϊμάνοφ -ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τους Θεσσαλονικείς» στο 55' και ο Σαμόρα στο 75'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς έχασαν με τραυματισμό τον Οντουμπάτζο ο οποίος υπέστη κάταγμα στον ώμο και θα φανεί τη Δευτέρα (29/10) μετά από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί, το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Καλύτερος αλλά χωρίς ουσία ο Άρης κι αποδοκιμασίες

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν διατεθειμένη να κυριαρχήσει στο χορτάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή πάντως καταγράφηκε στο 13' και ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Τζίμα να μην κατορθώνει να φτάσει πρώτος στην μπάλα και τελικά έκανε φάουλ στον Κουέστα.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς ουσία και στο 21' ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Παμλίδη όμως η φάση ελέγχθηκε από το VAR και δεν καταλογίστηκε κάποια παράβαση.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης «άγγιξε» το 1-0, όμως το σουτ του Νταρίντα μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν.

Η επόμενη υποψία ευκαιρίας ήταν ξανά για τους «κίτρινους» με το σουτ του Μορόν στο 33', να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κλέιμαν.

Στο 43' ο Ισπανός σέντερ φορ ζήτησε πέναλτι όμως ξανά ο ρέφερι κι από το VAR συμφώνησαν ότι δεν υπήρχε και το παιχνίδι συνεχίστηκε, με το σύνολο του Μάντζιου να τελειώνει το πρώτο μέρος με δέκα τελικές, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει.

Ο Σουλεϊμάνοφ άνοιξε λογαριασμό και ο Σαμόρα έκρινε το ματς

Από την έναρξη της επανάληψης ήταν φανερή η πρόθεση του Άρη για να βρει ένα γκολ και να κάνει πιο εύκολο το έργο του.

Στο 55' ο Φεράρι έκανε την κίνηση από αριστερά και την όμορφη σέντρα, με τον Σουλεϊμάνοφ να νικάει με κεφαλιά τον Κλέιμαν και να ανοίγει το σκορ μέσα σε αποθέωση.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους κι ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 61', καθώς ο Τζίνο είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι Μανούχου για μαρκάρισμα στον Φερστράτε κι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο 73' ο Σαμόρα σκόραρε μετά από σουτ του Φεράρι όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Σαμόρα μετά από φάση διαρκείας εκτέλεσε σωστά και πέτυχε το 2-0, «καθαρίζοντας» την υπόθεση.

Τα πάντα είχαν κριθεί και το υπόλοιπο του αγώνα έμοιαζε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 87' πάντως ο Σαμόρα πλησίασε σε ακόμα ένα γκολ, με το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που βρήκε δίκαιο νικητή τον Άρη με 2-0.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο (34' Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Φερστράτε, Νταρίντα (88' Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ (88' Πάρδο), Παναγίδης (63' Μενέντες), Κάρσλον (63' Σαμόρα), Μορόν

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (83' Λιάσος), Παμλίδης (71' Μπάλαν), Τζίνο, Τζίμας (83' Έφορτ), Ροσέρο (83' Κιάκος)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες