3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πογιέτ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους»»

Πογιέτ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους»»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/10/2023 19:28
Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Ιρλανδία (13/10) και Ολλανδία (16/10), εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα ζητήματα, ξεκαθαρίζοντας ότι η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όπως έχει πω από την αρχή η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές, εξαρτάται από τον χρόνο, τη στιγμή, τους τραυματισμούς που μπορεί να έχουμε, από το τι χρειάζεται η ομάδα εκείνη τη στιγμή. Ελπίζω τον Μάρτιο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά και με την ελπίδα ότι η Εθνική μας θα είναι στην τελική φάση, θα είμαι σε θέση να διαλέξω τους 23-25 καλύτερους παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα εκείνη τη στιγμή» τόνισε.Για τον αγώνα με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο στις 13/10 είπε «Είναι σαφές, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο μας την Ιρλανδία, προετοιμαζόμαστε από σήμερα στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε μία κατάσταση να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Πέμπτη στο Δουβλίνο παράλληλα κοιτάμε τι θα γίνεται και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Ξέρουμε ότι ειδικά τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι πάρα πολύ έντονα, θέλω να παίξουμε έξυπνα και εφόσον το παιχνίδι μετά ηρεμήσει τότε να μπορέσουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το αν θα σκέφτεται την Ολλανδία πριν το ματς με την Ιρλανδία:

«Όχι. Συγκεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι με την Ιρλανδία. Δεν έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα με την Ολλανδία. Να είναι οι καλύτεροι παίκτες, η καλύτερη ομάδα, να συγκεντρωθούμε εκεί και αν μπορέσει η Γαλλία να μας βοηθήσει λίγο στο παιχνίδι της με την Ολλανδία θα είναι ευπρόσδεκτο».

Για το αν θα ρισκάρει:

«Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε παραπάνω ρίσκα. Στα 16 παιχνίδια που έχει δώσει η Εθνική με μένα έχει κερδίσει τα 9. Θέλουμε να κρατήσουμε τη στιγμή στην οποία βρίσκεται η Εθνική τώρα σε σύγκριση με το που βρισκόταν η ομάδα πριν αναλάβω προπονητής. Να κρατήσουμε αυτό στο μυαλό μας, να σκεφτόμαστε θετικά ώστε με το καλό όταν βρεθούμε στο Euro να έχουμε στο μυαλό μας τι θα κάνουμε στο μέλλον».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Ιρλανδία και τι θα πετούσε:

«Ξέραμε τον κίνδυνο με τα στημένα, δεχτήκαμε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα από κόρνερ οπότε αυτό ήταν ένα καλό μάθημα. Είναι καλό όταν έχεις ένα παιχνίδι και ξέρεις τι να περιμένεις, καταφέρνεις στο τέλος να βγεις νικητής».

Για την κατάσταση των παικτών του:

«Προσπαθώ να είμαι θετικός, έχουμε πολλά ζητήματα. Το βασικό είναι ο Βλαχοδήμος, προσπαθούμε να κοιτάμε θετικά, όλα τα παιδιά είναι ικανοποιημένα που βρίσκονται εδώ, ξέρω τα ζητήματα αλλά όλοι χαίρονται που είναι εδώ και θα κάνουν τα πάντα να εκπροσωπήσουν το Εθνόσημο».

Για τη δεξαμενή παικτών που υπάρχει:

«Κοιτάμε τους πάντες. Ακόμη και έναν παίκτη 19 χρονών που δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα και εμείς προσπαθούμε να τον πείσουμε να έρθει να παίξει για την Εθνική».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες