Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3: Με Ντέλια πρωταγωνιστή «απέδρασε» από τους «Ζωσιμάδες»!

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3: Με Ντέλια πρωταγωνιστή «απέδρασε» από τους «Ζωσιμάδες»!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/9/2023 22:28
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα του.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σκοράροντας δύο γκολ (7', 33') από ισάριθμες ασίστ του Μπράντον, ενώ ο Ζίβκοβιτς με πολύ όμορφο πλασέ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του στο 77'.

Ο ΠΑΣ είχε ισοφαρίσει με τον Παμλίδη στο 25', είχε ευκαιρίες για την ανατροπή αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του μετά το 1-1. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται τώρα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο την Τετάρτη (27/9) για την εμβόλιμη έκτη αγωνιστική, τη στιγμή που ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό την Πέμπτη (28/9).

Μπράντον έφτιαχνε, Κωνσταντέλιας σκόραρε

Ο ΠΑΟΚ θέλησε από το ξεκίνημα να μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς. Στο 5' ο Κλέιμαν έπιασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και θέλησε να ξεκινήσει γρήγορα αντεπίθεση με βολέ, ο Μπράντον όμως τον εμπόδισε νόμιμα εκτός περιοχής, με την μπάλα να φτάνει στον Κωνσταντέλια που πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία.

Οι παίκτες του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκαν σε μία φάση που δεν υπήρχε όμως κάποια παράβαση και έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία απ' αυτήν την εξέλιξη την ώρα που οι γηπεδούχοι έψαξαν αντίδραση. Ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στο 24' όταν ο Λιάσος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης βέβαια ο Παμλίδης πρόλαβε τον Μεϊτέ στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έχοντας πλέον το μομέντουμ έψαξαν άμεσα την ανατροπή και τρία λεπτά μετά από νέα στατική φάση ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 29' μάλιστα οι παίκτες του Στάικου βγήκαν πολύ ωραία στην αντεπίθεση, ο Παμλίδης ήταν ο τελικός αποδέκτης έξω από την περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτάρσκι.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, ο ΠΑΣ ήθελε να επιτεθεί αλλά στο 33' βγήκε όλος μπροστά, έχασε την μπάλα και ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση. Ο Μπράντον βρήκε γρήγορα τον Κωνσταντέλια στα αριστερά, αυτός πήρε την μπάλα, συνέκλινε προς τα μέσα και με υπέροχο πλασέ έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Ο ΠΑΣ δεν πτοήθηκε και θέλησε να αντιδράσει, απειλώντας άλλη μία φορά από στημένη φάση όμως αυτή τη φορά ο Μπάλαν με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Λίγες οι φάσεις, το «καθάρισε» ο Ζίβκοβιτς

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ΠΑΣ βγήκε μπροστά και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Αρχικά ο Κεντζιόρα σε προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έφτασε κοντά σε αυτογκόλ και στη συνέχεια ο Παντελάκης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Η αναμέτρηση στην αρχή της επανάληψης δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, ο ΠΑΟΚ έδειχνε περισσότερο διάθεση να υπερασπιστεί το προβάδισμα του παρά να ψάξει και δεύτερο τέρμα, την ώρα που οι γηπεδούχοι έψαχναν τρόπους να απειλήσουν την εστία του Κοτάρσκι.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες όμως στο 77' μίλησε η ποιότητα του Ζίβκοβιτς και ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-1. Ο Σαμάτα υποδέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, περίμενε το ανέβασμα του Σέρβου ο οποίος με υπέροχο πλασέ δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Κλέιμαν.

Μετά το γκολ βέβαια «άναψαν» τα αίματα στο παιχνίδι, με τον Ζίβκοβιτς να κινείται προς τους φίλους του ΠΑΣ, ζητώντας τους να σωπάσουν, τον Τζίνο να αντιδράει και να υπάρχουν αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες.

Από εκεί και έπειτα ο ΠΑΣ έδειχνε απογοητευμένος, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία και για τέταρτο γκολ στο 84' αλλά ο Τάισον «νικήθηκε» από τον Κλέιμαν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στα τελευταία λεπτά,

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος):Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (82' Μπιλμπάο), Γκάρο (74΄Λώλης), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (62' Κόντε)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75' Σάστρε), Κεντζιόρα (61' Κεντζιόρα), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (58' Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (58' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον (75' Σαμάτα)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να πάρει το διπλό ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες ήταν εμφανώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με ένα σουτ του Μιριτέλο στο 7'. Πήραν ψυχολογία συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 22' από μία στατική φάση διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γκρόζντανιτς.

Ο Βόλος δεν είχε κάποια αντίδραση, βελτιώθηκε όμως στο δεύτερο μέρος μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρουιγιέ στο 59' και είχε ευκαιρία για την ισοφάριση. Οι Αρκάδες έψαξαν τρίτο γκολ για να «σφραγίσουν» τη νίκη τους, ο Βόλος είδε τον Ενγκίν να «αγγίζει» το 2-2 στο τέλος αλλά τίποτα δεν άλλαξε και έτσι ο Αστέρας πανηγύρισε μία σημαντική νίκη.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες