12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει από το πρωί την ΕΛΑΣ για τους Κροάτες χούλιγκανς- Είχαν δώσει μέχρι και τις  πινακίδες των αυτοκινήτων! (video)

Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει από το πρωί την ΕΛΑΣ για τους Κροάτες χούλιγκανς- Είχαν δώσει μέχρι και τις πινακίδες των αυτοκινήτων! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/8/2023 17:34
Απίστευτη αμέλεια από την ΕΛΑΣ η οποία είχε ενημερωθεί από τις αρχές του Μαυροβούνιου για όλα τα αυτοκίνητα που πέρασαν τα σύνορα, με τα στοιχεία και τις πινακίδες τους, ενώ υπήρξε προειδοποίηση και από την ΣΤΑΣΥ!

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί η αργοπορημένη παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Νέα Φιλαδέλφεια παρά την επαρκή ενημέρωση που υπήρξε για την έφοδο των Κροατών χούλιγκαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι συνοριακές Αρχές του Μαυροβουνίου είχαν ενημερώσει εγγράφως τις ελληνικές Αρχές για την μετακίνηση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.Στο σχετικό έγγραφο επισημαίνονταν ότι περίπου 120 άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται «επικίνδυνοι οπαδοί» πέρασαν από τα σύνορα με πιθανό προορισμό την Αθήνα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στο έγγραφο παρέχονταν μάλιστα οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που πέρασαν τα σύνορα στο Μαυροβούνιο, όπως ο τύπος των οχημάτων και οι μάρκες τους.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε στα γραφεία της ΕΛΑΣ στις 09:22 το πρωί της Δευτέρας (7/8), κάτι που σημαίνει ότι υπήρχε άπλετος χρόνος για να αποτραπούν τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Νέα Φιλαδέλφεια.



Είχε ενημερώσει για τους χούλιγκαν η ΣΤΑΣΥ


Οι ευθύνες της Αστυνομίας είναι ακόμα μεγαλύτερες μετά την είδηση ότι η ΣΤΑΣΥ είχε ενημερώσει για την παρουσία της φάλαγγας των χούλιγκαν στον ηλεκτρικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ: «Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη» και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό «Περισσός».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες