11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μπίσκαν: «Ελαφρύ φαβορί η ΑΕΚ, δεν μπορείς να προετοιμαστείς για την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena»

Μπίσκαν: «Ελαφρύ φαβορί η ΑΕΚ, δεν μπορείς να προετοιμαστείς για την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2023 23:03
Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίσκαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων και έχρισε ελαφρύ φαβορί την «Ένωση» λόγω έδρας. Όπως μάλιστα δήλωσε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Κροάτες στην OPAP Arena: «Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για κάτι τέτοιο».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εν όψει του αυριανού (8/8, 21:45) αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο, μια εξαιρετικά καλή ομάδα που είναι γεμάτη έμπειρους διεθνείς παίκτες, μετά από πολύ καιρό κέρδισε το νταμπλ σε μια απαιτητική διοργάνωση όπως το ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ήρθαμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».Για το γεγονός πως έπαιξε ως παίκτης στον Παναθηναϊκό κι αν ρώτησε κάποιον από τον σύλλογο για την ΑΕΚ ή τον Νέναντ Μπιέλιτσα που συνάντησε πρόσφατα: «Πάνε πολλά χρόνια από όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό, αλλά επικοινώνησα με κάποιους στην Ελλάδα. Δεν μίλησα με τον Μπιέλιτσα, ο οποίος έπαιξε μαζί τους, αλλά όσα είπε στα μέσα ενημέρωσης λένε πολλά για την αξία αυτής της ομάδας. Είναι οργανωμένοι, μια πολύ στιβαρή ομάδα που είναι επιθετική, οργανωμένη και υψηλής ποιότητας. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γκαρσία και ο Τσούμπερ αλλά και άλλους παίκτες. Υπάρχει και ο Βίντα ως πυλώνας της άμυνας αλλά και άλλοι παίκτες είναι καλή στην άμυνα. Είναι πειθαρχημένοι και σκληροί, σπάνια χάνουν στην έδρα τους. Δουλεύουν αρμονικά σε όλο το παιχνίδι. Παίζουν εντός έδρας, μπροστά στο κοινό τους και αυτό τους δίνει μεγάλο αέρα στην πλάτη τους»

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Όλοι είναι υγιείς, αν και πρέπει να δούμε πώς είναι η κατάσταση με κάποια μικροπράγματα που εμφανίστηκαν μετά την Γκόριτσα. Το σχέδιο είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε συμπαγείς, πολύ κινητικοί και δυναμικοί στο μπλοκ, δεν θα ήταν σοφό να βγούμε και να έρθουμε σε μια κατάσταση που πρέπει να κυνηγούμε. Αυτό θα απαιτούσε πολλή ενέργεια, την οποία δεν είμαι σίγουρος ότι είμαστε σε θέση να διαθέσουμε μετά από όλα όσα περάσαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Για το ότι η Αντβέρπ περιμένει τον νικητή του ζευγαριού στα πλει-οφ και ο χαμένος θα παίξει μία εκ των Κοπεγχάγή ή Σπάρτα Πράγας στο Γιουρόπα Λιγκ: «Δεν ήμασταν τυχεροί όπως στον πρώτο γύρο αλλά είναι ότι είναι. Για τώρα, συγκεντρωνόμαστε στην ΑΕΚ».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Η ΑΕΚ είναι ελαφρύ φαβορί στο πρώτο παιχνίδι, γιατί παίζει εντός έδρας.

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Κάθε προπονητής κρίνεται καλύτερα από τα παιχνίδια της ομάδας του. Από αυτά που έχω δει είναι ξεκάθαρο ότι είναι σοβαρός στρατηγός. Αν και δεν ήξερα το προπονητικό του έργο πιο πριν».

Για το αν είναι προετοιμασμένος για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για κάτι τέτοιο. Είναι καλό που έχουμε παίκτες που έχουν βιώσει παρόμοια ή ίδια πράγματα ενώ έπαιζαν για τη Ντιναμό ή την εθνική ομάδα, αλλά είναι πάντα ξεχωριστό να έρχεσαι σε ένα πραγματικό γήπεδο ποδοσφαίρου, για όσους δεν έχουν εμπειρία μπορεί να είναι πρόβλημα . Σίγουρα θα έχει αντίκτυπο, δεν είναι τυχαίο που δεν έχουν χάσει τόσο καιρό στην έδρα τους, τη χρονιά που έχουν το νέο γήπεδο, έχουν ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες