Ο Μαρινάκης ζήτησε elite διαιτητές ή πρώτης κατηγορίας από ΕΠΟ/ΚΕΔ για την τελευταία αγωνιστική
Ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του προς τις ΕΠΟ και ΚΕΔ ζήτησε τον ορισμό elite διαιτητών ή 1ης κατηγορίας από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.Ο Μαρινάκης επισημαίνει πως κρίνεται και ο τίτλος του πρωταθλητή αλλά δυνητικά και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League και τονίζει πως αν δεν οριστούν διαιτητές που θα ανταποκρίνονται σε αυτές τις προϋποθέσεις τότε αυτό θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας.
«Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play - offs του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).
Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.»
Πείτε τη γνώμη σας: