7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: «Ξέσπασαν» και διατηρήθηκαν στο +3 από τον ΠΑΟΚ οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: «Ξέσπασαν» και διατηρήθηκαν στο +3 από τον ΠΑΟΚ οι Πειραιώτες

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/4/2023 21:55
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Μπροστά σε ελάχιστο κόσμο που πήγε στο τελευταίο εντός έδρας ματς που θα επιτρέπεται παρουσία φιλάθλων στο φαληρικό γήπεδο για τη φετινή σεζόν, λόγω τιμωρίας, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία εύκολα και ευρεία νίκη επί του Βόλου, «σπάζοντας» το αρνητικό σερί των τριών ηττών. Ντόη (19'), Κασάμι (25') και Μπιελ (45') έδωσαν μεγάλο προβάδισμα στους γηπεδούχους από το πρώτο ημίχρονο «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Ο Ολυμπιακός με αυτό το τρίποντο διατηρήθηκε στην 3η θέση και το +3 από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Θεσσαλοί αντίστοιχα έμειναν στην 6η θέση με 40 βαθμούς και στο -7 από τον Άρη.

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή και... καθάρισμα από νωρίς

Με το ξεκίνημα ο Ολυμπιακός φάνηκε πως δεν είχε όρεξη για... παιχνίδια και μόλις στο 3' ο Κασάμι παραλίγο να χριστεί σκόρερ αλλά αστόχησε σε εξ επαφής προβολή μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά. Ο ίδιος παίκτης στο 10' ανάγκασε τον Κότνικ σε σπουδαία επέμβαση με το πόδι, μετά από σουτ εντός περιοχής.

Κυριαρχώντας καθολικά στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν ξανά με τον Μπακαμπού στο 18' και τελικά στο 19' ευτύχησαν να βρουν το γκολ που έψαχναν με κοντινή προβολή του προωθημένου Ντόη, μετά από όμορφη πάσα του Φορτούνη.

Το όποιο άγχος υπήρχε πήγε... περίπατο, με τον Μπιελ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 21', όταν νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κότνικ, ύστερα από κάθετη πάσα του Βαλμπουενά, αλλά στο 25' ο Γάλλος «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ στον Κασάμι, που αυτή τη φορά δεν αστόχησε και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Ο ρυθμός έπεσε μετά από αυτή την εξέλιξη, με τον Βόλο να προσπαθεί πάντως να πάρει μέτρα και στο 42' να απειλεί με σουτ του Ντέλετις που ανάγκασε σε επέμβαση τον Τζολάκη, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Φορτούνης μετά από «κούρσα», πάσαρε την κατάλληλη στιγμή για τον Μπιελ, που πλάσαρε υποδειγματικά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

«Ξεμπούκωσαν» επιθετικά οι Πειραιώτες

Με το πόδι στο... γκάζι μπήκαν και στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι», με τον Μπακαμπού να «σημαδεύει» στο 50' το δοκάρι με πλασέ. Με τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων να συνεχίζεται, ήρθε στο 61' ένα ακόμα τέρμα.

Μπιελ και Μπακαμπού συνδυάστηκαν υπέροχα, με τον δεύτερο να σκοράρει για το 4-0, πριν αποχωρήσει από το ματς αφήνοντας στη θέση του στον Ελ Αραμπί στο 66'.

Στον Μαροκινό μάλιστα πήρε μόλις τρία λεπτά για να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Μασούρας επιχείρησε σέντρα σουτ, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και τον Ελ Αραμπί από κοντά να την σπρώχνει στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, αφού μέχρι το φινάλε δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, με τις δύο ομάδες να κάνουν... αγγαρεία μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Ολυμπιακός (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ραμόν, Εμβιλά (68΄ Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80΄ Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (68΄ Βρουσάι), Φορτούνης (67΄ Μασούρας), Μπακαμπού (67΄ Ελ Αραμπί).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46΄ Ασλανίδης), Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης (74΄ Κάτσε), Ντέλετιτς, Γκάγι (46΄ Λούνα), Τσιρίνος (63΄ Οικονομόπουλος), Πιρές (46΄ Άλχο).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες