Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΟΚ - Βόλος 4-2: Ξέσπασε με τεσσάρα ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ - Βόλος 4-2: Ξέσπασε με τεσσάρα ο «Δικέφαλος»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/4/2023 22:30
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το εμφατικό 4-2 τον Βόλο στην Τούμπα, βγάζοντας αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να πετυχαίνουν και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (6’ Ίνγκασον, 16’, 27’ Νάρεϊ, 45+4’ Ντάντας). Μετρίασαν την ήττα με δύο γκολ στην επανάληψη οι Βολιώτες (58’ Τσοκάνης, 88’ Οζέγκοβιτς), αποχώρησαν τραυματίες Ελ Καντουρί και Αουγκούστο.

Ο Βόλος πλήρωσε τα… σπασμένα από τις δύο διαδοχικές ήττες του ΠΑΟΚ που τον άφησαν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 4-2 τους Βολιώτες στην Τούμπα, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά τα χαμόγελα μετριάστηκαν από τους τραυματισμούς των Ελ Καντουρί και Αουγκούστο, μετατρέποντας σε πύρρειο τη νίκη.

Η ομάδα του Λουτσέσκου κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Ίνγκασον και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη πριν το ημίωρο με δύο τέρματα του Νάρεϊ (16’, 27’). Το γκολ του Ντάντας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν το… κερασάκι στην τούρτα, με τον Βόλο να μειώνει απλώς σε 4-2 στο δεύτερο μέρος με τα τέρματα των Τσοκάνη (58’) και Οζέγκοβιτς (88’).

Με το τρίποντο ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 60 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 4η θέση και στο -9 από την κορυφή. Από την πλευρά του ο Βόλος παραμένει στην 6η θέση και στο -1 από τον 5ο Άρη, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την 5η προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το ματς:


Μπήκε με το πόδι στο γκάζι και «καθάρισε» το ματς πριν το ημίωρο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό με τον προωθημένο Ίνγκασον και τρία λεπτά μετά ο Ισλανδός σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ζίβκοβιτς, δίνοντας από πολύ νωρίς το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε με το πόδι στο γκάζι έχοντας την απόλυτη υπεροχή και στο 16’ έφτασε σε δεύτερο τερμα. Ο Κάργας έβγαλε όμορφη πάσα στον Νάρεϊ, αυτός κατέβασε εξαιρετικά και με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 πριν το πρώτο 20λεπτο!

Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει και «άγγιξε» το 2-1 στο 26’ με τον Πιρές να διανύει αρκετά μέτρα και να κάνει το σουτ, υποχρεώνοντας τον Κοτάρσκι να διώξει σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε το 3ο γκολ του ΠΑΟΚ όταν μετά από αντεπίθεση και εκπληκτική κυκλοφορία της μπάλας, ο Ολιβέιρα έδωσε στον Τάισον, αυτός γύρισε ωραία στον Νάρει και αυτός προ κενής εστίας έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0! Αυτό δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις ο Τάισον βρήκε εξαιρετικά τον Ντάντας και αυτός με πλασέ εκτόξευσε το δείκτη του σκορ σε 4-0.

Αναγκαστικές αλλαγές οι Ελ Καντουρί και Αουγκούστο

Ένα πρώτο ημίχρονο που ναι μεν η ομάδα του Λουτσέσκου είχε την απόλυτη υπεροχή, ωστόσο τα χαμόγελα μετριάστηκαν από τους δύο τραυματισμούς των Ελ Καντουρί και Αουγκούστο, οι οποίοι έγιναν αναγκαστικές αλλαγές.

Μετρίασε το σκορ της ήττας με δύο γκολ ο Βόλος

Ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ πάντως να μπαίνει με διάθεση να ψάξει ένα πέμπτο γκολ με δύο προσπάθειες του Ολιβέιρα (47’, 51’) που πέρασαν άουτ. Τελικά το γκολ ήρθε από την πλευρά του Βόλου, όταν στο 58’ ο Μεταξάς βρήκε εξαιρετικά τον Άλχο, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Τσοκάνης με κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 4-1.

Το παιχνίδι κυλούσε σε αργό τέμπο με τον ΠΑΟΚ να απειλεί στο 65’ με μια κεφαλιά του Σβαμπ που πέρασε άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του νεοεισελθόντα Μπίσεσβαρ στο 84’. Εν τέλει ο Βόλος ήταν αυτός που κατάφερε ξανά να βρει δίχτυα, μειώνοντας σε 4-2! Στο 88’ μετά από αντεπίθεση, ο Ντέλετιτς βρήκε τον Οζέγκοβιτς και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Κοτάρσκι, μειώνοντας κι άλλο το σκορ για τους Βολιώτες. Το 4-2 ήταν και το τελικό σκορ καθώς στο 90+4’ ο Κλέιμαν έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Τάισον μην επιτρέποντας στον Βραζιλιάνο να χριστεί σκόρερ.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου 4-2-3-1): Κοτάρσκι-Βιεϊρίνια (78’ Μπίσεσβαρ), Ράφα Σοάρες, Κάργας, Ίνγκασον- Αουγκούστο (35’ λτ Σβαμπ), Ντάντας- Νάρεϊ (78’ Λύρατζης), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (18’ λτ Τάισον)- Ολιβέιρα (78’ Μπράντον)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος 4-3-3): Κλέιμαν- Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα- Κάτσε (46’ Μεταξάς), Τσοκάνης (63’ Οζέγκοβιτς), Μπαριέντος (82’ Καρτάλης)- Ντέλετιτς, Γκάγκι (73’ Τσιρίνος), Πιρές (73’ Σι)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες