3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Άνετος, ωραίος «εξάσφαιρος» και πολύ θεαματικός (video)

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Άνετος, ωραίος «εξάσφαιρος» και πολύ θεαματικός (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/3/2023 17:58
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και διέλυσε τον Λεβαδειακό με 6-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτήν τη νίκη τους διεύρυναν το αήττητο σερί τους κι έφτασαν στους 53 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, εκεί όπου βρίσκεται και η ΑΕΚ με δύο αγώνες λιγότερους. Στον αντίποδα οι Βοιωτοί συμπλήρωσαν δέκα σερί παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» και με 14 πόντους στέκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και βρήκε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος με τους Μπιέλ και Χουάνγκ, ενώ έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα στην επανάληψη ξανά με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και με τον Μπακαμπού.

Στο φινάλε μάλιστα βρήκε κι άλλα δύο τέρματα με τον Κανός ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο ως αλλαγή.

Καταιγιστικός Ολυμπιακός και «καθαρό» προβάδισμα από το ημίχρονο

Οι Πειραιώτες μπήκαν φουριόζοι στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2'. Ο Μπιέλ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γκροφ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και πίεζαν αφόρητα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 8' ο Μασούρας νικήθηκε από τον Γκροφ και τρία λεπτά μετά ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα άουτ μετά από ωραία πάσα του Μπακαμπού ο οποίος τον έφερε σε θέση βολής.

Στο 15' ο Μασούρας προσπάθησε με κεφαλιά να σημειώσει το 2-0 αλλά δεν τα κατάφερε με τον Γκροφ να απομακρύνει ξανά ενστικτωδώς.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 24' με την κεφαλιά του Μεχία να φεύγει λίγο άουτ.

Ο ρυθμός είχε πέσει λίγο αλλά στο 38' ο Ολυμπιακός έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Χουάνγκ από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής σούταρε στην κίνηση και πέτυχε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

«Πάρτι» και στην επανάληψη με Μπιέλ ξανά και σόου Κανός στο φινάλε

Η ομάδα του Μίτσελ δεν είχε διάθεση για χαλάρωση ούτε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Στο 50' ο Τσάπρας γλίστρησε έξω από την περιοχή και ο Φορτούνης έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπιέλ που δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» σαν σε προπόνηση το 3-0.

Εννιά λεπτά αργότερα μετά από χρήση VAR ο διαιτητής Περράκης καταλόγισε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής και ο Μπακαμπού το μετέτρεψε σε γκολ. Με το δωδέκατό του τέρμα στη σεζόν ο Κονγκολέζος στράικερ διαμόρφωσε το 4-0.

Ήταν φανερό ότι οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν ταχύτητα στη συνέχεια και το σκορ έμοιαζε «κολλημένο». Όλα αυτά όμως μέχρι να περάσει στο ματς ο Σέρχι Κανός.

Ο Ισπανός εξτρέμ ο οποίος ήταν απελπιστικά άστοχος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απέδειξε ότι μπορεί να έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 86' αρχικά και δύο λεπτά μετά παραβίασε την εστία των Βοιωτών και με τα δύο προσωπικά του τέρματα ήταν εκείνος ο οποίος «έγραψε» το τελικό 6-0 σ' ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Χουάνγκ (59' Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιελ (59' Κανός), Μασούρας (73' Βαλμπουενά), Φορτούνης (73' Μπουτούτσι), Μπακαμπού (59' Ελ Αραμπί)

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χάμοντ (70' Σαχπεκίδης), Μεχία (59' Σαβιέρ), Γιαννιώτας (82' Τορό), Συμελίδης (59' Μπελμόντε), Βρακάς (70' Νίκας), Δούμτσιος

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες