3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κόνφερενς Λιγκ: Με το ένα... πόδι στους «16» η Φιορεντίνα, προβάδισμα για την Τραμπζονσπόρ (video)

Κόνφερενς Λιγκ: Με το ένα... πόδι στους «16» η Φιορεντίνα, προβάδισμα για την Τραμπζονσπόρ (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
16/2/2023 21:46
Η Φιορεντίνα ισοπέδωσε την Μπράγκα με 4-0 στην Πορτογαλία και ουσιαστικά «σφράγισε» από τώρα την πρόκριση στην φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε τόσο η Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη που επικράτησε 1-0 της Βασειλέιας εντός έδρας, όπως έκανε και η Καραμπάγκ με το ίδιο σκορ επί της Γάνδης στο Μπακού. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηςη της Μπόντο Γκλιμτ με την Λεχ Πόζναν στην Νορβηγία στο πιο ισορροπημένο ματς της βραδιάς. Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για την επόμενη Πέμπτη (23/2).Μπράγκα - Φιορεντίνα 0-4

Νίκη που ισοδυναμεί με μισή πρόκριση πήρε η Φιορεντίνα που διέσυρε με 4-0 της Μπράγκα εκτός έδρας. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, που οι «βιόλα» φαίνονταν πάντως πιο επικίνδυνοι, ο Γιόβιτς με πανέμορφη γυριστή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μαντραγκόρα άνοιξε το σκορ στο 45'+2' «παγώνοντας» τους Πορτογάλους, που μπήκαν με διάθεση να πιέσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά η αποβολή του Τορμένα για πάτημα σε αντίπαλο στο 56' ανέτρεψε εντελώς την κατάσταση και το δεύτερο γκολ του Γιόβιτς στο 61', μετά από γρήγορη αντεπίθεση και πάσα του Σαπονάρα έβαλε ουσιαστικά «ταφόπλακα» στις ελπίδες της Μπράγκα. Το πανέμορφο γκολ του Καμπράλ στο 79' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και άλλο ένα στο 90' από τον ίδιος παίκτης αποτέλεσε απλά την «χαριστική βολή» της Φιορεντίνα στους γηπεδούχους που είναι με το ενάμιση πόδι πλέον στην φάση των «16».

Τραμπζονσπόρ - Βασιλεία 1-0

Η Τραμπζονσπόρ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, το οποίος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, επί της Βασιλείας, την οποία νίκησε 1-0 εντός έδρας σε φορτισμένο συναισθηματικά ματς, λόγω του θανατηφόρου σεισμού που έχει πλήξει την Τουρκία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο δεύτερο μέρος όταν ο Στρίγκερ Λάρσεν στο 65' μετά από ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ έκανε από κοντά το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους, αφού το γκολ του Γκόμεζ στο 77', ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ.



Μπόντο Γκλιμτ - Λεχ Πόζναν 0-0

Σε ένα πολύ κλειστό ματς με ελάχιστες ευκαιρίες, εκ των οποίων μία πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο μηδέν στην Νορβηγία, με την Μπόντο να διατηρεί το εντός έδρας αήττητό της στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλα΄την Λεχ Πόζναν να παίρνει ουσιαστικά ένα το αποτέλεσμα που ήθελε, αφού πρωταρχικός της στόχος ήτνα να μην πάει στη ρεβάνς κυνηγώντας στο σκορ.



Καραμπάγκ - Γάνδη 1-0

Δίκαιη νίκη πανηγύρισε η Καραμπάγκ, αφού πήρε περισσότερα ρίσκα απέναντι σε μία Γάνδη που παρατ'αχθηκε με σκοπό την ισοπαλία. Οι Αζέροι, μετά από ένα πρώτο μέρος που είχαν άκαρπη υπεροχή, κέρδισαν πέναλτι στο 55', σε χέρι αντιπάλου, αλλά ο Σεϊντάγιεφ που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον αντίαπλο γκολκίπερ να μπλοκαρει την μπάλα. Η «λύτρωση« ήρθε με σουτ στην κίνηση του Αντράντε στο 77', ενώ στο φινάλε οι γηπεοδύχοι έχασαν άλλη μία σπουδαία ευκαιρία για να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης, πηγαίνοντας πάντως με την... προίκα του 1-0 στο Βέλγιο για την ρεβάνς.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες