4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γκαρσία: «Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από τον θάνατο της κόρης μου»

Γκαρσία: «Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από τον θάνατο της κόρης μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/2/2023 16:38
Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Athletic».

Ο Ισπανός τεχνικός μέχρι πριν λίγους μήνες εργαζόταν στη γαλλική Ρεμς από την οποία αποχώρησε, λίγο καιρό πριν η κορούλα του χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν ήμουν γενναίος πριν, τώρα είμαι πολύ πιο γενναίος και πιο δυνατός. Στα ισπανικά, λέμε 'relativizar', δηλαδή προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα κάτω από μία προοπτική. Έτσι είπα στις άλλες δύο κόρες μου (Γιάνα 19 ετών, και Έμα 13 ετών) αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στην ζωή σου.Δεν είναι απλά ότι 'πρέπει' να είμαστε δυνατοί – φυσικά και πρέπει να κλαίμε και να το αντιμετωπίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Αλλά τελικά θα είμαστε δυνατοί γιατί στο μέλλον θα κοιτάμε πίσω και θα βλέπουμε ότι τίποτα δεν θα σε πονέσει περισσότερο από αυτό.

Ευτυχώς δεν είναι πολλοί άνθρωποι που χρειάστηκαν να το περάσουν αυτό. Αλλά είχα κάποια μηνύματα από ανθρώπους που έζησαν τέτοιες καταστάσεις. Άνθρωποι στους οποίους δεν είχα μιλήσει για μεγάλο διάστημα μου έστειλαν στα συλλυπητήριά του".
Για το τέλος της συνεργασίας του με τη Ρεμς τον Οκτώβριο του 2022 ανέφερε: "Έμαθα τα άσχημα νέα για την κόρη μου, έτσι ρώτησα το κλαμπ αν θα έχω κάποιες ελεύθερες μέρες την εβδομάδα, ώστε να πηγαίνω στην Βαρκελώνη να την βλέπω. Αυτή η κατάσταση δεν ήταν ανεκτή από αυτούς και έτσι αποφάσισαν να μου τερματίσουν το συμβόλαιο".

Για τη δύσκολη περίοδο όταν η κόρη του διαγνώσθηκε, ενώ είχε αναλάβει τη Γουότφορντ το 2014 δήλωσε: "Ήμουν στο σπίτι και μου τηλεφώνησε η οικογένειά μου. Μου εξήγησαν αυτό το προσωπικό θέμα και άρχισα να μην αισθάνομαι τόσο καλά.

Ήταν το θέμα με την κόρη μου, αλλά δεν ξέραμε τι της συνέβαινε. Ήταν μετά από μερικές εβδομάδες που βρήκαν το πρόβλημα (διαγνώστηκε όγκος στον εγκέφαλο). Τηλεφώνησα στον βοηθό μου, ο οποίος ήρθε στο σπίτι μου με την σύζυγό του, και είδαν ότι δεν ήμουν πολύ καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο για να με πάει στο νοσοκομείο.

Δεν ήταν δυνατόν να πω στον ιδιοκτήτη να με περιμένει τρεις ή τέσσερις εβδομάδες και δεν ήθελα να σταματήσω. Αποφάσισα να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και να αποχωρήσω – όχι για μένα γιατί ήμουν πραγματικά σίγουρος ότι θα ανεβαίναμε στην Premier League, που ήταν το όνειρό μου και μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ζωής μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρναμε γιατί το επιτελείο μου έμεινε εκεί και έφτασε στην Premier League με τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος και αφού επιβεβαιώσαμε τη σοβαρότητα του προβλήματος πέρασα μήνες όπου δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω με τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο, η ζωή της οικογένειάς μου άλλαξε πολύ, αλλά όλα αυτά τα πράγματα με κάνουν πολύ δυνατό».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες