4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Λεβαδειακός - Βόλος 0-3: Πάρτι με έντονο άρωμα πλέι οφ στην Λειβαδιά

Λεβαδειακός - Βόλος 0-3: Πάρτι με έντονο άρωμα πλέι οφ στην Λειβαδιά

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
6/2/2023 17:53
Ο Βόλος επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Super League και πλέον βρίσκεται μία... ανάσα από την παρθενική του συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Με τα γκολ του Πιρές (61'), Ντέλετιτς (69') και Κούτσια (90') ο Βόλος «λύγισε» τον Λεβαδειακό και έφτασε τους 32 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, αφού προσπέρασε τον Άρη και πήρε διαφορά 7 πόντων από τον 7ο Ατρόμητο, που έχει βέβαια ένα ματς λιγότερο εξαιτίας της εκκρεμότητας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που αναβλήθηκε χθες (5/2). Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός έμεινε στους 13 βαθμούς και εντός της ζώνης υποβιβασμούς αφού για έκτο σερί ματς απέτυχε να πάρει ένα τρίποντο.Ο Λεβαδειακός την κατοχή, ο Βόλος τις ευκαιρίες

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε ορεξάτος το ματς με Τσάπρα και Βρακά να απειλούν σουτ, που κόντρααν στο πρώτο δεκάλεπτο, την ώρα που ο Βόλος έψαχνε ακόμα τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο. Οι Θεσσαλοί ισορρόπησαν την κατάσταση μετά το πρώτο δεκάλεπτο αλλά ο προσανατολισμός τους ήταν να περιμένουν τον αντίπαλο και να ψάξουν κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Στο 21' ο Λούα Λούα ελίχθηκε και σούταρε με τον Κλέιμαν να μπλοκάρει, σε ακόμα μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, αλλά η πρώτη μεγάλη στιγμή το ματς καταγράφηκε στο 28' και ήταν για τον Βόλο, όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Τσιρίνος έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια, ενώ σε πρόμοια φάση στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τσιρίνος ξανά από πολύ πιο κοντά σούταρε πάνω στην αγκαλιά του Στογιλανοβιτς.

Οι Βολιώτες πήραν κι άλλα μέτρα στο γήοπεδο με το ματς να εξελίσσεται π΄ντως σε «μάχη» στην μεσαία γραμμή και τις δύο ομάδες να μη βρίσκουν διαδρόμους. Συνεπώς ο ρυθμός έπεσε αισθητά, αλλά το πρώτο ημίχρονο έληξε με φάση για τον Λεβαδειακό, που στο 45'+1', μετά από σέντρα του Λούα Λούα στο πρώτο δοκάρι, ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γερεμέγεφ μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι πάντως να μην υποδεικνύει κάτι.

«Φωτιά» στις αντεπιθέσεις οι Βολιώτες που «πάτησαν» πεντάδα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε, με τον Πιρές να φεύγει γρήγορα σε αντεπίθεση στο 47' και να πέφτει εντός περιοχής ύστερα από μαρκάρισμα του Βινίσιους. Ο Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι το οποίο όμως αφού ήλεγξε στο VAR πήρε πίσω, ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο ημίχρονο είχαν προχωρήσει σε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Ο Λεβαδειακός πήρε την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, με εκτέλεση φάουλ του Βρακά από καλό σημείο να μην ανησυχεί τον Κλέιμαν. Σε μία... επανάληψη όσων συνέβησαν στο πρώτο μέρος όμως, ο Βόλος περίμενε ξανά κάποια καλή αντεπίθεση και στο 61' ο Κούτσιας «έσπασε» στον Πιρές που από πολύ κοντά δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

Πριν καν «συνέλθουν» οι γηπεδούχοι ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με τον Άλχο να σεντράρει και τον Ντέλετιτς αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι να κάνει την κεφαλιά στέλνοντας ξανά την μπάλα στα δίχτυα και δίνοντας ισχυρό προβάδισμα νίκησε τους Βολιώτες.

Η ευκαιρία των Βοιωτών να μπουν ξανά στο ματς ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 71', αλλά ο Κλέιμαν βγήκε γρήγορα από την εστία του και σταμάτησε στο τετ-α-τετ τον Σαχπεκίδη. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν πως συμβιβάστηκαν με την ήττα και προσπάθησαν με μακρινά σουτ και γεμίσματα να πετύχουν κάτι, αλλά χωρίς τύχη.

Αντιθέτως ο Βόλος έβαλε το κερασάκι στην... τούρτα με τον Κούτσια να σκοράρει ένα πολύ όμορφο τέρμα μέσα από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Καρτάλη και να διαμορφώνει το τελικό σκορ, φέρνοντας την ομάδα στην πεντάδα της βαθμολογίας και στο κατώφλι των πλέι οφ.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Νταμπό, Βήχος, Βρακάς, Γερεμέγεφ (64΄ Νίκας), Παναγιώτου, Λούα Λούα (57΄ Σαχπεκίδης), Τσάπρας, Τζημόπουλος (65΄ Σαβιέρ)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90΄+ Τάχατος), Τσιρίνος (80΄ Καρτάλης), Ντέλετιτς (88΄ Πίρινεν), Κούτσιας

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες