5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Άρης-Βόλος 3-0: Με σόου Μανού Γκαρθία πέρασε στην 5η θέση

Άρης-Βόλος 3-0: Με σόου Μανού Γκαρθία πέρασε στην 5η θέση

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/1/2023 22:04
Ο Άρης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανού Γκαρθία επικράτησε με του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πέρασε στην 5η θέση της Super League.

Οι κίτρινοι είχαν την υπεροχή από το πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες κάτι όμως που άλλαξε στην επανάληψη. Ο Μανού Γκαρθία ανέλαβε δράση, πέτυχε τρία γκολ (47',60', 74') και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι ο Άρης κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Βόλο και να βρεθεί μόνος του στην 5η θέση με 31 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε στην 6η με 29.Το ενδιαφέρον τώρα της ομάδας του Πάρντιου στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Ανούσια υπεροχή για τον Άρη

Το παιχνίδι δεν είχε γρήγορο ρυθμό στην αρχή, με τον Βόλο να αμύνεται σωστά και τον Άρη να μην βρίσκει εύκολα χώρους. Στο 15' ωστόσο ο Γκρέι με ωραία κίνηση βγήκε στα πλάγια και γύρισε μέσα στην περιοχή, με τον Πίρσμαν να πιάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά να αστοχεί.

Οι «κίτρινοι» όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν την απόδοση τους και είχαν την κυκλοφορία της μπάλας. Προσπαθούσαν να πιέσουν και να φτάσουν κοντά στην εστία του Κλέιμαν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν όμως καλή αμυντική λειτουργία.

Ο ρυθμός βέβαια δεν ήταν καλός, οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν το πλάνο τους να λειτουργεί και στο 36' είχαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια αλλά το σουτ του Λούνα δεν ανησύχησε τον Κουέστα μπλόκαρε εύκολα.

Ο Άρης θέλησε να βρει ένα γκολ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο αλλά στο 45' ο Οντουμπάτζο είχε ένα πολύ κακό τελείωμα μέσα από την περιοχή και δεν απείλησε ουσιαστικά τον Κλέιμαν.

«Καθάρισε» ο Μανού Γκαρθία

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως οι παίκτες του Πάρντιου κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα. Ο Μαντσίνι έφυγε ωραία στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μανού Γκαρθία, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κλέιμαν.

Ο Ισπανός ήταν σε καλή μέρα και αυτό φαινόταν από τις επαφές που είχε μέσα στο γήπεδο. Έτσι στο 60' πήρε άλλη μία ασίστ μέσα στην περιοχή αυτή τη φορά από τον Ματέο Γκαρσία και με ένα συρτό σουτ στην κλειστή γωνία, άφησε «άγαλμα» τον Κλέιμαν και «έγραψε» το 2-0.

Οι γηπεδούχοι πλέον είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δεν αισθανόντουσαν κάποια απειλή και ο Μανού Γκαρθία επέλεξε στο 74' να πετύχει το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης. Ο μέσος του Άρη πήρε την μπάλα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, βρήκε αρκετό χώρο μπροστά του με τον Γκρέι να τραβάει πάνω του τους αμυντικούς. Έφτασε έτσι έξω από την περιοχή και με ένα υπέροχο σουτ έκανε το 3-0 «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Πάρντιου να προχωράει σε αλλαγές έχοντας στο μυαλό του και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη για το Κύπελλο. Οι «κίτρινοι» κυκλοφόρησαν την μπάλα, δεν έφτιαξαν κάποια μεγάλη ευκαιρία και περίμεναν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή που τους βρίσκει πλέον στην 5η θέση της Super League.

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (22' Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (69' Ετέμπο), Μαντσίνι (81' Μαζικού), Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία (81' Ροντρίγκες), Γκρέι (80' Ιτούρμπε)

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα (69΄Αρούνα Σι), Μεταξάς (56' Γκάγκι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68' Πιρές), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84' Κούτσιας)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες