Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Εραμούσπε «πάγωσε» τους Αγρινιώτες στο 90’ (video)

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Εραμούσπε «πάγωσε» τους Αγρινιώτες στο 90’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2023 22:25
Ο Παναιτωλικός με το γκολ του Ντουάρτε στο 82’ κρατούσε στα χέρια του τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά οι Ηπειρώτες με τέρμα του Εραμούσπε στο 90’ ισοφάρισαν σε 1-1 το ματς στο Αγρίνιο και έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, με τις δύο ομάδες να ήταν αρκετές προσεκτικές και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Παναιτωλικός που είχε την κορυφαία στιγμή στο 0-0, άνοιξε το σκορ στο 82’ με όμορφο γκολ του Ντουάρτε ο οποίος συνδύασε με τέρμα την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από 75 ημέρες. Ωστόσο το γκολ του δεν έμελλε να ήταν το νικητήριο, αφού στο 90’ ο συνήθης ύποπτος Εραμούσπε ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά χαρίζοντας το βαθμό στην ομάδα του.Με το βαθμό της ισοπαλίας ο Παναιτωλικός έφτασε τους 20, απέχει πλέον 8 από τη ζώνη των πλει-οφ αλλά με ματς περισσότερο από τον 6ο Άρη. Στον αντίποδα ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 18, έπιασε προσωρινά τον Αστέρα Τρίπολης στην 9η θέση της βαθμολογίας και ξέφυγε με +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Το ματς:


Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο Παναιτωλικός ήταν πιο κινητικός παίρνοντας την κατοχή της μπάλας αλλά δε μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα η καλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτου άνηκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 44’ ο Τζίμας έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Ριένστρα, ο οποίος δε βρήκε εστία με σουτ από καλή θέση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιτωλικό, καθώς ο Μλάντεν δε μπορούσε να συνεχίσει και έδωσε τη θέση του στον Μάτενσον. Το παιχνίδι συνέχισε σε αργό τέμπο με τις δύο ομάδες να ήταν αρκετά προσεκτικές. Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτος με σουτ του Καραχάλιου στο 56’, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Ανέστης, αλλά ο Παναιτωλικός απάντησε στο 62’ με κλασσική ευκαιρία για γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντίας, η μπάλα στρώθηκε στον Καρέλη στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ο Έλληνας επιθετικός πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη δική του σημαντική ευκαιρία στο 76’ με τον Μπάλαν να βγαίνει απέναντι από τον Ανέστη αλλά ο Έλληνας κίπερ έκανε έγκαιρη έξοδο και τον σταμάτησε. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την κατοχή και στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από συνεργασία τριών αλλαγών του Αναστασίου. Μετά από κεφαλιά του Πέδρο, ο Μπουζούκης τσίμπησε τη μπάλα και ο Ντουάρτε με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, συνδυάζοντας με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από 75 ημέρες.



Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναγκάστηκε να βγει μπροστά και βρήκε τη λύση με τον συνήθη ύποπτο, Εραμούσπε. Ο στόπερ των Ηπειρωτών ανέλαβε ρόλο σέντερ φορ και με άψογη κεφαλιά σε σέντρα του Σόρια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αυτό ήταν το 7ο γκολ για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας.



Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Μλάντεν (46' λ.τρ. Μάρτενσον), Λάρσον, Χουχούμης, Λιάβας, Ντίας, Κολοβός (72' Μπουζούκης), Σενγκέλια (88' Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (81' Ντουάρτε), Καρέλης (81' Πέδρο).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (71' Νίνης), Τζίμας (86' Λώλης), Παμλίδης, Μπάλαν (80' λ.τρ. Σταματελόπουλος).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες