5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2: «Ασπρόμαυρος» θρίαμβος με «κεραυνό» Νάρεϊ έβγαλε νοκ-άουτ τους Πειραιώτες (video)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2: «Ασπρόμαυρος» θρίαμβος με «κεραυνό» Νάρεϊ έβγαλε νοκ-άουτ τους Πειραιώτες (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/10/2022 22:00
Ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ θριάμβευσε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 επί του Ολυμπιακού και ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από άσχημα αποτελέσματα, παρουσιάστηκαν εξαιρετικά διαβασμένοι και στημένοι από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και χάρη στο αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου στο 9' και στον «κεραυνό» του Νάρεϊ στο 56', έφυγαν μ' ένα μεγάλο «διπλό», την ώρα που η ομάδα του Μίτσελ τα περίμενε όλα από τον εξαιρετικό Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό να είναι απελπιστικά μόνος.Με αυτό το «τρίποντο» οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στους 15 βαθμούς και μπήκαν στην τετράδα, προσπερνώντας τους πέμπτους «ερυθρόλευκους», με τους νικητές να απέχουν εννιά πόντους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τους Πειραιώτες, δέκα!

Αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και γρήγορο προβάδισμα για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και θέλησε να αιφνιδιάσει με το σουτ του Ελ Καντουρί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Ήταν φανερό ότι ο Ολυμπιακός έψαχνε τα πατήματά του στο χορτάρι και στο 9' το «Γ. Καραϊσκάκης»... πάγωσε. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση από δεξιά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά όμως άθελά του «εκτέλεσε» τον Τζολάκη και στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του «έγραψε» το 0-1.

Πίεσε κι απάντησε με κεφαλιά του Χάμες ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να συνέλθουν από το σοκ. Μέχρι το 20' έμοιαζαν ακόμα να ψάχνονται αλλά σιγά-σιγά πήραν τον έλεγχο. Στο 23' ο Ροντρίγκες μπήκε απειλητικά στην περιοχή από δεξιά, με το σουτ του να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να διατηρήσει την μπάλα στα πόδια της και ήταν φανερό ότι υπήρχε πρόβλημα από την πίεση ψηλά που ασκούσαν οι γηπεδούχοι.

Στο 34' ο Κοτάρσκι έκανε μία εντελώς άστοχη έξοδο και η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Ρέαμπτσιουκ, με το σουτ του Μολδαβού να φεύγει κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα το σύνολο του Μίτσελ ισοφάρισε. Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Χάμες με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, σε μία φάση όπου ο Τσαούσης δεν σηκώθηκε καν από το έδαφος και ο γκολκίπερ Κοτάρσκι είχε κάνει εκ νέου λανθασμένη εκτίμηση, αν και το γκολ του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού ήταν αρκετά εντυπωσιακό.

Το μομέντουμ ήταν πια στην πλευρά των «ερυθρόλευκων» και στο 41' ο Χάμες έψαξε δεύτερο γκολ με μακρινό σουτ, ο Κοτάρσκι δεν απέκρουσε σωστά και στη συνέχεια ο Μπακαμπού αστόχησε σε εναέρια προσπάθεια από τη γραμμή της μικρής περιοχής.

Ένα λεπτό μετά ο Ροντρίγκες μπήκε από δεξιά στην περιοχή όμως το γύρισμά του ήταν αδύναμο και ο Κοτάρσκι μάζεψε, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

«Κεραυνός» Νάρεϊ και ξανά μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε πιο φουριόζος στο δεύτερο μέρος κι έμοιαζε διατεθειμένος να αναζητήσει την ανατροπή.

Δεν έχασε μεν κάποια μεγάλη ευκαιρία αλλά κυριαρχούσε κι έδειχνε πιο κοντά σε δεύτερο γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που βρήκε γκολ και μάλιστα εντυπωσιακό.

Ο Κουλιεράκης άλλαξε παιχνίδι και ο Λύρατζης νίκησε στη μονομαχία τον Αγκιμπού Καμαρά γυρνώντας την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Νάρεϊ.

Ο Γερμανός εξτρέμ με φοβερό τελείωμα νίκησε τον Τζολάκη από διαγώνια θέση κι «έγραψε« το 1-2 στο 56'.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα με τον Γκάρι Ροντρίγκες να αστοχεί σε κενή εστία από πλάγια θέση.

Έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και το πήρε πίσω μέσω VAR ο Τρεϊμάνις

Η άμυνα των γηπεδούχων πελαγοδρομούσε και στο 59' ο ΠΑΟΚ απείλησε σοβαρά από στατική φάση, με τον Νάρεϊ να μην μπορεί να πάρει την κεφαλιά και τον Μπα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Από την εκτέλεσή του ο Λύρατζης γέμισε προς την περιοχή και ο Μπα μαζί με τον Τζολάκη έπεσαν πάνω στον Νέλσον Ολιβέιρα, με τον διαιτητή Τρεϊμάνις να καταλογίζει πέναλτι.

Έπειτα από συμβουλή του Πορτογάλου Πινέιρο ο οποίος ήταν στο VAR, ο Λετονός ρέφερι είδε ξανά τη φάση κι άλλαξε την απόφασή του μετά από αρκετή ώρα καθυστέρησης, δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι.

Έψαξε την ισοφάριση ο Ολυμπιακός με κεφαλιές

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που συνέχισε να πιέζει αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 74' δημιούργησε υποψία φάσης όταν ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά όμως έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι.

Στο 78' οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην ισοφάριση. Ο Χουάνγκ Ίνμπομ έκανε «γλυκιά» σέντρα από δεξιά, όμως ο Μπακαμπού αστόχησε στην κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Τρία λεπτά μετά ο Νέλσον Ολιβέιρα βγήκε στην κόντρα για τον ΠΑΟΚ όμως το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό και στο 83' ο Βρουσάι δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση από πλάγια θέση μετά τη σέντρα ακριβείας του Βαλμπουενά.

Φουλ επίθεση και κίνηση απόγνωσης από τον Μίτσελ

Στο 84' ο Μίτσελ πήρε μεγάλο ρίσκο περνώντας στο ματς τον Χουάνγκ Ουί-Τζο στη θέση του Ουσεϊνού Μπα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί να σουτάρει πάνω στον Σάστρε, ενώ είχε εξουδετερωθεί ο Κοτάρσκι, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ζητούν φάουλ στην αρχή της φάσης.

Πλάνο δεν υπήρχε από τους γηπεδούχους και τα επτά λεπτά καθυστερήσεων πέρασαν χωρίς να ανησυχήσει ο ΠΑΟΚ ο οποίος έφυγε θριαμβευτής με 2-1 από το Φάληρο.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν άγριες αποδοκιμασίες κατά πάντων από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» που γέμισε το γήπεδο κι έφυγε απογοητευμένος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα (84' Χουάνγκ Ουί-Τζο), Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (65' Μασούρας), Χουάνγκ Ίνμπομ, Χάμες Ροντρίγκες (71' Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (71' Ελ Αραμπί), Μπακαμπού

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (70' Τσαούσης), Ντάντας (90' Σβαμπ), Κούρτιτς, Φελίπε Αουγκούστο (84' Φ. Σοάρες), Ελ Καντουρί, Νάρεϊ, Ολιβέιρα

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες