17

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-1: Η γκολάρα του Μπελμόντ στέρησε το «διπλό» στους Θεσσαλονικείς

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-1: Η γκολάρα του Μπελμόντ στέρησε το «διπλό» στους Θεσσαλονικείς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/10/2022 18:30
Ο Λεβαδειακός με φοβερό σουτ του Μπελμόντ ισοφάρισε στο 93' τον ΠΑΟΚ για το τελικό 1-1 στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ακόμα ένα «στραβοπάτημα» για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου η οποία κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προηγήθηκε στο 72' με τον Νάρεϊ, όμως στο φινάλε κινδύνευσε ακόμα και με ήττα.

Οι Θεσσαλονικείς «έπιασαν» στους 12 βαθμούς την ΑΕΚ η οποία θα παίξει με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ώρα που οι Βοιωτοί παρέμειναν χωρίς «τρίποντο» αλλά με την ισοπαλία που πήραν ανέβηκαν προτελευταίοι αφήνοντας πίσω τους έναν πόντο τον ουραγό Ιωνικό.Κυριαρχία αλλά και... μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του ματς οι γηπεδούχοι θέλησαν να αιφνιδιάσουν, ωστόσο το σουτ του μΟυτίνιο μετά από σέντρα του Τορό αποκρούστηκε σταθερά κι εύκολα από τον Κοτάρσκι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως να γίνονται απειλητικοί και η εικόνα τους δεν ήταν σε καμία περίπτωση ικανοποιητική στο πρώτο μισό του ημιχρόνου.

Στο 28' ο Ντάντας έκανε υπέροχη μακρινή μπαλιά στον Νάρεϊ αλλά ο τελευταίος δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα η οποία έφυγε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κούρτιτς δοκίμασε την τύχη του με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ Μάρκοβιτς.

Στο 44' ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ωστόσο το φοβερό γυριστό του Γκορντεζιάνι αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μάρκοβιτς και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο Νάρεϊ έδωσε τη λύση, η τελευταία λέξη ανήκε στον Μπελμόντ

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πλησίασαν ξανά στο γκολ. Ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα και ο Κούρτιτς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.

Στο 62' ο ΠΑΟΚ είχε νέα διπλή ευκαιρία. Αρχικά η κεφαλιά του Κάργα απομακρύνθηκε από τον Μπαχανάκ πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια η νέα κεφαλιά του Ίνγκασον έφυγε άουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός θέλησε να απειλήσει, ωστόσο ο Μουτίνιο δεν πλάσαρε σωστά τον Κοτάρσκι μετά την ωραία «βαθιά» μπαλιά του Νίκα.

Στο 72' ο Βιεϊρίνια αποχώρησε λόγω τραυματισμού, έντεκα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν και στο 73' ο Νάρεϊ πήρε την υπέροχη κάθετη μπαλιά του Μπίσεσβαρ και να πλασάρει ψύχραιμα τον Μάρκοβιτς για το 0-1.

Οι Θεσσαλονικείς στο φινάλε «κλείστηκαν» άνευ λόγου στα «καρέ» τους και δέχτηκαν πίεση χωρίς ευκαιρίες. Ωστόσο στο 93' ο Μπελμόντ πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από κακή έξοδο και όχι σωστή απομάκρυνση του Κοτάρσκι και με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-1.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού σε μαρκάρισμα του Ζίβκοβιτς στον Μουτίνιο. Ωστόσο μετά από χρήση VAR ο ρέφερι απέβαλε τον Ζίβκοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα κι έδωσε την παράβαση εκτός περιοχής, μετατρέποντας το πέναλτι σε φάουλ.

Ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ με τον Κοτάρσκι να αποκρούει και στη συνέχεια το σουτ του Μπαχανάκ πέρασε άουτ, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (95' Τζημόπουλος), Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56' Μπαχανάκ), Τορό (69' Μπλεμόντ), Δούμτσιος (56' Τσιριγώτης)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61' Βιεϊρίνια, 72'΄Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (84' Σβαμπ_, Γκορντεζιάνι (61' Ολιβέιρα)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες