1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Κροατικό «τείχος» Κοτάρσκι και όλα στο... μηδέν

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Κροατικό «τείχος» Κοτάρσκι και όλα στο... μηδέν

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/9/2022 23:42
Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους όμως σταμάτησαν πάνω στον εντυπωσιακό Ντόμινικ Κοτάρσκι ο οποίος επενέβη σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε με αποκορύφωμα το πέναλτι του Γκρέι στο 51'.

Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον «δικέφαλο του Βορρά» που ανέβηκε στους επτά πόντους και συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση του πίνακα, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν για δεύτερο σερί ματς μακριά από τις επιτυχίες και η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών τους φέρνει στην πέμπτη θέση, εκεί όπου συγκατοικούν με τον Ατρόμητο, τον Παναιτωλικό και τον Βόλο.Μέτριο θέαμα και λίγες καλές στιγμές

Η πρώτη υποψηφία φάσης στο ματς ήταν για τον ΠΑΟΚ στο 2', με τον Νάρεϊ να βρίσκεται σε καλή θέση εντός περιοχής, όμως το σουτ του κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ άστοχη ήταν η κεφαλιά του Ίνγκασον μετά την εκτέλεση του κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Άρης είχε την δική του πρώτη στιγμή. Ο Τσαούσης και ο Κουλιεράκης μπερδεύτηκαν σε μία απλή φάση όμως ο Ματέο Γκαρσία είδε την προσπάθειά του να σταματάει από τον Κοτάρσκι.

Χρειάστηκε να φτάσει το ρολόι στο 27' για να υπάρξει ακόμα μία καλή φάση. Ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Αουγκούστο να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Νάρεϊ και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η σειρά του Άρη για να απειλήσει ήρθε στο 35' με τον Μαντσίνι να δοκιμάζει ξαφνικό σουτ και να αναγκάζει τον Κοτάρσκι σε μία δύσκολη επέμβαση. Λίγο αργότερα ο Αργεντινός εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλή θέση όμως ήταν άστοχο.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή ενός πρώτου μέρους που ήταν επιεικώς μέτριο από άποψη θεάματος.

Χαμένο πέναλτι ο Άρης

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τόλης Τερζής αντικατέστησε τον Ντιόπ με τον Νταμπό, όμως στο 49' ο ΠΑΟΚ έχασε κλασική ευκαιρία. Ο Ζίβκοβιτς έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Μπράντον Τόμας τελείωσε τη φάση στην κίνηση, με τον Κουέστα να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κουλιεράκης ανέτρεψε τον Εμπακατά στη γωνία της μεγάλης περιοχής σ' ένα μαρκάρισμα απειρίας και ο Πορτογάλος διαιτητής Γκοδίνιο καταλόγισε την παράβαση. Ο Γκρέι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι όμως ο Κοτάρσκι τον «ψάρεψε» και όχι μόνο απέκρουσε αλλά μπλόκαρε κιόλας την κακή εκτέλεση του Τζαμαϊκανού.

Στο 54' ο Άρης είχε νέα καλή φάση με το το σουτ του Μάνου Γκαρθία να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κοτάρσκι ο οποίος έμοιαζε να έχει «κατεβάσει ρολά».

Έπεσε εντελώς ο ρυθμός και δεν άλλαξε κάτι

Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και οι αρκετές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει αρκετά ο ρυθμός, με την ατμόσφαιρα πάντως να είναι αποπνικτική στο γήπεδο λόγω των πολλών πυρσών που άναψαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο οι δύο ομάδες περιόριζαν και το ρίσκο για να μην βρεθούν εκτεθειμένες. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στα τελευταία λεπτά μάλιστα ξεκίνησε και καταρρακτώδης βροχή η οποία δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο των 22 ποδοσφαιριστών, σε συνδυασμό με την κούραση που είχε κάνει την εμφάνισή της.

Το μόνο ασημείωτο στο φινάλε ήταν ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών και των πάγκων των δύο ομάδων στις καθυστερήσεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νταμπό και με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ελ Καντουρί.

Όλα συνηγορούσαν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Πορτογάλου διαιτητή Γκοδίνιο.

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουεστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Ντιόπ (46' Νταμπό), Μάνου Γκαρθία (69' Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (81' Ζερβινιό), Μαντσίνι (81' Καμάτσο), Γκρέι (63' Πάλμα)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον,. Κουλιεράκης, Τσαούσης (59' Βιεϊρίνια), Ντάντας (59' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (73' Ελ Καντουρί), Τόμας (63' Ολιβέιρα)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες