Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1: Λυτρωτής Νάρεϊ στο 90+6' σε ένα τρομερό φινάλε!

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1: Λυτρωτής Νάρεϊ στο 90+6' σε ένα τρομερό φινάλε!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
28/8/2022 23:50
Ο ΠΑΟΚ με χρυσό σκόρερ τον Νάρεϊ στο 90+6' επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου και πανηγύρισε τη δεύτερη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχτηκε την ισοφάριση από τον Τζοβάρα στο 90+2' και όλα έδειχναν ότι θα έχει την πρώτη απώλεια βαθμών, όμως ο Γερμανός επιθετικός του χάρισε τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούρτιτς στο 12', είχαν ευκαιρίες για το 2-0 αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Από την άλλη ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες στο 82' λόγω αποβολής του Κιβρακίδη, όμως στο 90+2' βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Τζοβάρα.Τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά και οι αλλαγές συναισθημάτων έντονες με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν τη νίκη.

Κυριαρχία ΠΑΟΚ και προβάδισμα με Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε το γκολ από το νωρίς. Πίεσε ψηλά τον Ατρόμητο και κέρδισε αρκετές δεύτερες μπάλες απειλώντας αρχικά με ένα φάουλ του Κούρτιτς στο 7'. Ο Σλοβένος μέσος όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 12' ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι. Ο Ίνγκασον λίγο νωρίτερα είχε πάρει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Χατηζσαΐα και μετά από υπόδειξη του VAR ο Τζήλος καταλόγισε την παράβαση.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου ήταν σαφώς ανώτεροι από την αρχή του παιχνιδιού και στο 23' «άγγιξε» το 2-0. Ο Ντάντας με πολύ ωραία κάθετη βρήκε τον Τόμας μέσα στην περιοχή αλλά αυτός δεν πρόλαβε να περάσει όπως ήθελε τον Γιαννιώτη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να προλαβαίνει και να κόβει.

Οι γηπεδούχοι έφταναν συχνά στην αντίπαλη εστία, έψαχναν μία καλή επιλογή στην τελική προσπάθεια για να βρουν και το δεύτερο γκολ και στο 41' ο Ζίβκοβιτς με ένα σουτ δεν μπόρεσε να ανησυχήσει τον Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος μόλις στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου προσπάθησε να βγει μπροστά, είχε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 42' με ένα αδύναμο σουτ του Ρομπάιγ και τρία λεπτά μετά είχε μία καλύτερη στιγμή αλλά ο Γκονζάλεζ ήταν άστοχος στο σουτ που επιχείρησε.

Τον έλεγχο ο ΠΑΟΚ, συγκλονιστικό φινάλε!

Το δεύτερο μέρος είχε πιο ωραίο ρυθμό, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βγει πιο μπροστά και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά όμως αυτό άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ όμως να παίρνει γρήγορα την πρωτοβουλία. Ένα σουτ του Μουνίθ στο 57' δεν ανησύχησε τον Κοτάρσκι που μπλόκαρε την μπάλα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πίεζε αρκετά ψηλά προσπαθώντας να κλέβει μπάλες και να βγαίνει στην επίθεση. Από ένα κόρνερ του Νάρεϊ στο 62' ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά αλλά δεν σημάδεψε σωστά και τρία λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς «άγγιξε» το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια αλλά ο Γιαννιώτης είχε και πάλι σωστή αντίδραση.

Η ομάδα του Περιστερίου δυσκολευόταν να βρει χώρους και να απειλήσει τον Κοτάρσκι και κυρίως να απεμπλακεί από την πίεση που του ασκούσε ο ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν μάλιστα που οδήγησε σε μία νέα ευκαιρία στο 78' με τον Νάρεϊ να κλέβει την μπάλα, να κάνει τη σέντρα σουτ και τον Γιαννιώτη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που φαινόταν ότι μπορεί να βρει ένα δεύτερο γκολ και στο 80' μάλιστα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Κιβρακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Τσαούση.

Στο 85' ο Νάρεϊ συνεργάστηκε ωραία με τον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος με τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR ως οφσάιντ. Έτσι τα τελευταία λεπτά είχαν ενδιαφέρον, με τον Μουνίθ στο 90' να εκτελεί ένα φάουλ και τον Κοτάρσκι να διώχνει εντυπωσιακά.

Μετά την προειδοποίηση όμως ήρθε και η ισοφάριση. Ο Μουνίθ συνεργάστηκε με τον Σουάρεθ, ο δεύτερος με κεφαλιά βρήκε τον Τζοβάρα μέσα στην περιοχή και ο νεαρός μπακ που έχει «βγει« από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά για να πάρει και πάλι το προβάδισμα και τα κατάφερε με χρυσό σκόρερ τον Νάρεϊ. Ο Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Νάρεϊ έπιασε το γυριστό με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Ντε Μποκ, να μπερδεύει τον Γιαννιώτη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Έτσι το κοντράστ συναισθημάτων ήρθε στο τέλος ενός συναρπαστικού παιχνιδιού, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ από τη μία να πανηγυρίζουν και τον προπονητή του Ατρομήτου, Κόουλμαν να μην μπορεί να πιστέψει τι έγινε στο τέλος της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76' Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας (76' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς (80' Σβαμπ), Αουγκούστο (80' Σοάρες), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Τόμας (63' Ολιβέιρα).

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κυβρακίδης, Χατζησαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (90+4' Οικονομίδης), Ρομπάιγ (62' Κιάρτασο), Κλωναρίδης (80' Τζοβάρας), Τζαβίδας (62' Ροτάριου).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες