1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσιμίκας: «Αφήσαμε κάτι στη μέση, πρέπει να είμαστε πεινασμένοι»

Τσιμίκας: «Αφήσαμε κάτι στη μέση, πρέπει να είμαστε πεινασμένοι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/7/2022 23:10
Ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ κι αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, στην προετοιμασία ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου αλλά και στη δουλειά που ο ίδιος κάνει.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική σεζόν στους «κόκκινους» κι έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του Γιούργκεν Κλοπ, των συνεργατών του Γερμανού προπονητή αλλά και των συμπαικτών του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κατόχου του Κυπέλλου Αγγλίας και του Λιγκ Καπ, ο Τσιμίκας σχολίασε όλα όσα του ζητήθηκαν.Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη δυνατή προετοιμασία:

«Ειλικρινά, είναι πολύ έντονες οι προπονήσεις. Νομίζω πως αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα αυτή την περίοδο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βάλουμε από τώρα ψηλά τον πήχη αν θέλουμε να πετύχουμε ξανά τους στόχους μας. Αφήσαμε κάτι στη μέση από και θα ξαναπροσπαθήσουμε τη νέα σεζόν. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

Για το αν σκέφτεται την περασμένη σεζόν όταν η ομάδα πάλεψε για τέσσερα τρόπαια:

«Ναι, βεβαίως. Προσωπικά, θα ήθελα να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια την περασμένη σεζόν. Δεν κερδίσαμε την Premier League και το Champions League, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι να είμαστε 100% πεινασμένοι ενόψει της νέας σεζόν, να δίνουμε καθημερινά το 100% στις προπονήσεις επειδή αυτό είναι που μετράει, να δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν».

Για τη δική του περσινή σεζόν που ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα του:

«Φυσικά. Όπως έχω πει πολλές φορές, απολαμβάνω το να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες. Είναι η οικογένειά μου. Η πρώτη μου σεζόν δεν ήταν τόσο καλή για μένα όσο θα περίμενα αλλά στη δεύτερη σεζόν είπα πως πρέπει να δουλέψω ακόμα σκληρότερα, αν θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι που παίζω».

Για την προσπάθεια των παικτών στην προετοιμασία:

«Κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη, ακόμα και όταν έχεις τόσα πολλά παιχνίδια. Θα πρέπει να είναι σκληρές οι προπονήσεις. Όλα τα παιδιά εδώ είναι 100% αφοσιωμένοι και 100% έτοιμοι να δώσουν τα πάντα. Για αυτό προπονούμαστε για να αντέξουμε στη συνέχεια της σεζόν. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια αλλά για το λόγο αυτό προπονούμαστε».

Για το ότι είναι σημαντικός παίκτης στο ροτέισον:

«Προπονούμαι κάθε μέρα με αυτόν τον στόχο. Όταν ήρθα στη Λίβερπουλ, ήξερα πως έχω να ανταγωνιστώ τον Ρόμπερτσον. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για κάθε αριστερό μπακ του κόσμου, αλλά άπαντες με προέτρεψαν να δουλέψω σκληρά, αν θέλω να πετύχω. Αυτό έκανα τα δύο προηγούμενα χρόνια και αυτό θα κάνω επίσης τη νέα σεζόν».

Για τον Λουκ Τσέιμπερς ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στην προετοιμασία:

«Αυτό το παιδί με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ αφοσιωμένος στις προπονήσεις. Η συμβουλή που έχω να του δώσω εγώ είναι να μη σταματάει ποτέ να ονειρεύεται και να μη σταματάει ποτέ να δουλεύει σκληρά, επειδή στο ποδόσφαιρο αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα. Είμαι πεπεισμένος πως το μέλλον είναι λαμπρό για αυτόν».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες