Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-1: Ήττα-«καμπανάκι» για τους «ερυθρόλευκους» (video)

Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-1: Ήττα-«καμπανάκι» για τους «ερυθρόλευκους» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2022 18:20
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με ανατροπή (3-1) από την Σάλτσμπουργκ στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, προβληματίζοντας με την ανασταλτική του εικόνα. Προηγήθηκαν με Ελ Αραμπί (15') οι Πειραιώτες, το γύρισαν πριν το ημίχρονο οι Αυστριακοί και πέτυχαν τρίτο στο φινάλε.

Μία ημέρα μετά την ήττα με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Σάλτσμπουργκ στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» για άλλο έναν αγώνα παρουσίασαν προβλήματα στην ανασταλτική τους εικόνα και δέχτηκαν τρία τέρματα από τους «ταύρους», δείχνοντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα σε περίπου τρεις εβδομάδες. Είναι ενδεικτικό πως σ’ αυτά τα έξι φιλικά που έδωσαν στην Αυστρία, κράτησαν το μηδέν μόνο στο ματς με την Κρακόβια (0-0), δεχόμενοι συνολικά δέκα τέρματα.Το ματς:
Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-1: Ήττα-«καμπανάκι» για τους «ερυθρόλευκους» (video)
Στο παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ, ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Βατσλίκ ήταν κάτω από τα δοκάρια και οι Άβιλα, Σωκράτης, Σισέ και Ρέαμπτσουκ στην άμυνα. Εμβιλά, Κανέ τα δύο χαφ, μπροστά τους ο Αγκιμπού Καμαρά σε ρόλο δεκαριού, με τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς στα εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.
Το παιχνίδι είχε ένταση και καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να πιέζει ψηλά και παίρνει το προβάδισμα στο 14’. Ο Αγκιμπού πιέζοντας τον αντίπαλο στόπερ τον οδήγησε λάθος, η μπάλα στρώθηκε στον Ελ Αραμπί και ο Μαρακινός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η απάντηση της Σάλτσμπουργκ ήταν σχεδόν άμεση, όταν στο 22’ ο Σέσκο πήρε την κεφαλιά από τον Σισέ και έδωσε στον Σίμιτς, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 στην πρώτη ευκαιρία των «ταύρων» στο ματς.

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση, συνέχιζε να πρεσσάρει ψηλά αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Αντίθετα η Σάλτσμπουργκ παρέδωσε μαθήματα κυνικότητας, αφού στο 41’ έφερε… τούμπα το ματς με πλασέ του Καμέρι. Δύο φάσεις, δύο γκολ για τους Αυστριακούς, που λίγο πριν το ημίχρονο είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Καμέρι για ένα τρίτο τέρμα.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (54’), οι «ερυθρόλευκοι» «άγγιξαν» το 2-2 με τον Μασούρα , ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς.

Στο διάστημα 62’-65’ ο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις αλλαγές, βάζοντας τους Μαντί Καμαρά, Ζίνγκνεραγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά αντί των Σωκράτη, Μασούρα και Ελ Αραμπί, ενώ η Σάλτσμπουργκ είχε αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα. Η διαφορά φρεσκάδας των δύο ομάδων έκανε την εμφάνιση της στο τελευταίο τέταρτο, όπου οι «ταύροι» κυριάρχησαν. Στο 75’ ο Βατσλίκ έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Φερναντίνιο και τέσσερα λεπτά μετά ο Ολυμπιακός άλλαξε τη διάταξή του σε 4-4-2, καθώς οι Χασάν, Καρβάλιο αντικατέστησαν τους Ραντζέλοβιτς, Ακιμπού Καμαρά. Παρόλα αυτά η Σάλτσμπυοργκ συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και στο 82 'έφτασε σε τρίτο τέρμα με τον Μπερνάντο. Στο 88’ οι Αυστριακοί είχαν νέα καλή στιγμή με άστοχο σουτ του Οκαφόρ αλλά το 3-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Μαρτίνς σχολίασε για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι που ταιριάζει με αυτό που θα παίξουμε με την Μακαμπι Χάιφα, ήταν πολύ υψηλού ρυθμός. Μπορώ να σταθώ σε αρκετά θετικά και αρνητικά, κάναμε λάθη στα οποία δεχτήκαμε γκολ όμως φάνηκε η κούραση μετά από τόσα παιχνίδια σε λίγες μέρες. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Αβιλα, Παπασταθόπουλος (61’ Μαντί Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά (79’ Καρβάλιο), Μασούρας (61’ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79’ Χασάν), Ελ Αραμπί (65’ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες