11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσέλσι: Επίσημη η αποχώρηση της Γκρανόβσκαϊα, μένει το καλοκαίρι για να βοηθήσει με τις μεταγραφές

Τσέλσι: Επίσημη η αποχώρηση της Γκρανόβσκαϊα, μένει το καλοκαίρι για να βοηθήσει με τις μεταγραφές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2022 14:37
Η Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα θ' αποτελέσει πλέον επίσημα παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Τσέλσι αλλά συμφώνησε να παραμείνει το φετινό καλοκαίρι και να βοηθήσει τον Τοντ Μπόελι με τις μεταγραφές.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας στην Τσέλσι φέρνει και αλλαγές στο διοικητικό σχήμα.

Ο Τοντ Μπόελι, επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου που αγόρασε την ομάδα από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αναλαμβάνει το πόστο του προέδρου μετά την αποχώρηση του Μπρους Μπακ αλλά και αυτό του προσωρινού τεχνικού διευθυντή στη θέση της Μαρίνας Γκρανοβσκάια, η οποία αποχωρεί από το πόστο του διευθυντή.Η Γκρανοβσκάια ήταν -μεταξύ άλλων- υπεύθυνη για τις διαπραγματεύσεις σε μεταγραφές και όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, συμφώνησε να παραμείνει το καλοκαίρι για να βοηθήσει στην μεταγραφική περίοδο, στον βαθμό που απαιτείται για την υποστήριξη της μετάβασης.

«Ευχαριστούμε τη Μαρίνα για την πολυετή άριστη υπηρεσία της στο Σύλλογο και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα μελλοντικά της εγχειρήματα», δήλωσε ο Μπόελι, ενώ σε άλλο μέρος των δηλώσεων του ανέφερε:

«Ως θεματοφύλακες της Τσέλσι, αρχίζουμε τώρα να εκτελούμε το μακροπρόθεσμο όραμα και το σχέδιό μας για τον σύλλογο, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία για τους παθιασμένους, πιστούς οπαδούς του και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κορυφαίες διακρίσεις σύμφωνα με την ιστορία της Τσέλσι. Δουλεύοντας μαζί, δίπλα-δίπλα, είμαστε σταθερά αφοσιωμένοι στις νίκες, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Για εμάς αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει», είπε ο συν-ελεγκτής ιδιοκτήτης της Τσέλσι και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldridge.

«Καθώς ξεκινά η νέα εποχή της ιδιοκτησίας Μπόελι-Clearlake, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε έναν οργανισμό πρωταθλήματος και θα αναπτύξουμε την Τσέλσι σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Ανυπομονούμε να στηρίξουμε τον Τόμας Τούχελ, την Έμα Χέις και τις ομάδες τους και θα παράσχουμε προληπτική, αδιάκοπη υποστήριξη για να κάνουμε περήφανους τους πιστούς οπαδούς της Τσέλσι και τους συνεργάτες μας», είπαν οι Μπεχντάντ Εγκχμπαλί και Χοσέ Ε. Φελισιάνο, συν-ιδιοκτήτες της Τσέλσι FC και συν-ιδρυτές και διευθύνοντες εταίροι της Clearlake Capital.

Αναλυτικά οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος:

Ο Μπόελι διορίστηκε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τσέλσι με άμεση ισχύ. Τα άλλα επιβεβαιωμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Τσέλσι περιλαμβάνουν:

• Μπεχντάντ Εγκχμπαλί και Χοσέ Ε. Φελισιάνο, συν-ιδιοκτήτες της Τσέλσι και συνιδρυτές και διευθύνοντες εταίροι της Clearlake Capital

• Μαρκ Γουότερ, συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Guggenheim Partners, ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Ντότζερς, Λος Άντσελες Λέικες και Λος Άντζελες Σπαρκς

• Χανσγιοργκ Βις, συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, ιδρυτής του Wyss Foundation

• Τζόναθαν Γκολνστέιν, συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Cain International

• Μπάρμπαρα Τσέιρον, διευθύντρια και συνιδρύτρια του MBC PR

• Ο Λόρδος Ντάνιελ Φινκελστέιν OBE, αρθρογράφος και πρώην εκτελεστικός συντάκτης των The Times

• Τζέιμς Πέιντ, συνεργάτης και διευθύνων σύμβουλος της Clearlake Capital

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες