2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσέλσι: Αποχώρησαν Κρίστενσεν και άλλοι τρεις, ακολουθούν κι άλλοι!

Τσέλσι: Αποχώρησαν Κρίστενσεν και άλλοι τρεις, ακολουθούν κι άλλοι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2022 21:12
Η Τσέλσι γνωστοποίησε την αποχώρηση των Αντρέας Κρίστενσεν, Ντάνι Ντρινκγουότερ, Τσάρλι Μουσόντα και Τζέικ Κλαρκ-Σάλτερ, με τον πρώτο ως γνωστόν να συνεχίζει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Τσέλσι καθώς μετά από αυτή του Αντόνιο Ρίντιγκερ ο οποίος υπέγραψε στην Ρεάλ, οι «μπλε» ανακοίνωσαν άλλες τέσσερις αποχωρήσεις.

Η μεγαλύτερη εξ αυτών είναι αυτή του Αντρέας Κρίστενσεν, με τον Δανό κεντρικό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε για έξι σεζόν με τη φανέλα των «μπλε», κατακτώντας μαζί τους ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Γιουρόπα Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο 26χρονος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Λονδρέζους και θα υπογράψει ως ελεύθερος στους Καταλανούς.Παρελθόν αποτελεί και ο Ντάνι Ντρινκγουότερ, ο οποίος αποτελεί μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές των Λονδρέζων, αφού αποκτήθηκε από την Λέστερ τον Σεπτέμβριο του 2017 έναντι 35 εκατ. λιρών αλλά σε πέντε χρόνια μέτρησε μόλις 12 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ με τους «μπλε» και παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπέρνλι, Άστον Βίλα, Κασίμπασα και Ρέντινγκ.

Παράλληλα αποχώρησαν οι Τσάρλι Μουσόντα και Τζέικ Κλαρκ-Σάλτερ, παίκτες που ξεκίνησαν από τις Ακαδημίες του συλλόγου αλλά πέρασαν τα επόμενα χρόνια ως δανεικοί σε διάφορες ομάδες.

«Φευγάτοι» Αθπιλικουέτα, Αλόνσο και Λουκάκου

Δεν αποκλείεται οι αποχωρήσεις στις τάξεις της Τσέλσι να συνεχιστούν. Η Τσέλσι έχει προγραμματισμένες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Σέζαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίο έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και φέρεται ότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Για την Μπαρτσελόνα «παίζει» και ο Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία.

Παράλληλα συνεχίζεται το σήριαλ του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος επιθυμεί την επιστροφή του στην Ίντερ και φέρεται ότι δέχεται ακόμα και μεγάλη μείωση του συμβολαίου του. Οι «νερατζούρι» αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι αλλά μπορούν μόνο να προσφέρουν πρόταση δανεισμού. Από την πλευρά της η Τσέλσι θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά αφού ξόδεψε 115 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βέλγου στράικερ το περασμένο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τόμας Τούχελ είναι πρόθυμος να ακούσει προσφορές για την παραχώρηση των Τίμο Βέρνερ και Χακίμ Ζίγιες οι οποίοι επίσης δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα. Αμφίβολο είναι και το μέλλον του Κρίστιαν Πούλισικ, ο οποίος ακούγεται για διάφορες ομάδες όπως η Γιουβέντους.

Όσον αφορά τις προσθήκες, βασικός στόχος της Τσέλσι είναι ο στόπερ της Σεβίλλης, Ζιλ Κουντέ ο οποίος προορίζεται ως τον αντικαταστάτη του Ρίντιγκερ.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες