2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναθηναϊκός: Βλέπουν νέο δανεισμό του Γκατσίνοβιτς οι Γερμανοί - «Παίζουν» δύο «βαριά» ονόματα για την επίθεση

Παναθηναϊκός: Βλέπουν νέο δανεισμό του Γκατσίνοβιτς οι Γερμανοί - «Παίζουν» δύο «βαριά» ονόματα για την επίθεση

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/5/2022 13:05
Η υπόθεση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό, που θέλει να κλείσει παράλληλα το θέμα παραμονής του Χουάνκαρ, ενώ «ψάχνεται» για ενίσχυση στην επίθεση.

Το γερμανικό «Kicker» αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα πως ο Γκατσίνοβιτς είναι απίθανο να παραμείνει στην Χόφενχαϊμ, με το ενδεχόμενο νέου του δανεισμού του -με οψιόν αγοράς- στον Παναθηναϊκό να είναι λογικό σενάριο, ενώ σε άλλη περίπτωση θα χρειαστούν 2-3 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί ο παίκτης με μεταγραφή επιτόπου από το «τριφύλλι».«Η απόφαση ανήκει στο νέο προπονητή, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, αλλά οι προοπτικές για τον Γκατσίνοβιτς στην Χόφενχαϊμ δεν δείχνουν ιδιαίτερα ρόδινες. Με τις προσθήκες των Γκρίσα Πρέμελ από την Ουνιόν Βερολίνου και Φιν Όλε Μπέκερ από την Ζανκτ Πάουλι, έχουν ήδη αποκτήσει δύο μεσοεπιθετικούς ως ελεύθερους για τη νέα σεζόν. Μάλιστα με τους συγκεκριμένους η Χόφενχαϊμ κερδίζει σε σωματικά προσόντα, κομμάτι που δεν είναι και το καλύτερο του Γκατσίνοβιτς», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Ο Γκατσίνοβιτς θέλει τακτικές συμμετοχές, για να διατηρήσει τις ελπίδες του να είναι στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άρα η παραμονή του στον Παναθηναϊκό για μεγαλύτερο διάστημα έχει λογική. Θα χρειαζόταν να δώσει ένα ποσό μεταξύ 2-3 εκατ. ευρώ για την αγορά του, αλλά επίσης και ένας νέος δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι πιθανός. Ή και να προκύψει κάποια τρίτη ομάδα για τον παίκτη».

Από εκεί και πέρα σκοπός των «πράσινων» είναι να κλείσει σύντομα και το θέμα παραμονής του Χουάνκαρ, ενώ σε ψηλά στις προτεραιότητες είναι και η αγορά επιθετικού, που θα έχει εύκολο το γκολ.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει μάλιστα ήδη δύο περιπτώσεις, με την μία να είναι o 25χρονος Κολομβιανός φορ, Όσκαρ Εστουπινιάν, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ την πορτογαλική Γκιμαράες.

Την φετινή σεζόν μέτρησε 16 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες στο πρωτάθλημα της Primeira Liga και Κύπελλο, με τους Πορτογάλους να επισημαίνουν πως δεν θα συνεχίσει στην Γκιμαράες, ενώ παρά το γεγονός πως έχει προτάσεις από τη Βραζιλία και το Μεξικό, ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, περιμένοντας στις 5 Ιουνίου να φορέσει για πρώτη φορά και τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία στη Μούρθια της Ισπανίας.

Ο δεύτερος είναι ο 33χρονος διεθνής Ολλανδός Μπας Ντοστ. Ένας παίκτης που είχε απασχολήσει και πριν από χρόνια τους «πράσινους» και μένει ελεύθερος τον Ιούνιου απ’ τη βελγική Μπριζ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε φέτος 14 γκολ σε 35 επίσημα ματς.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει πάρει επίσημη μορφή σε επίπεδο προτάσεων, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός αφενός είναι σε επαφές με την Χόφενχαϊμ για τον Γκατσίνοβιτς και με τονβ Χουάνκαρ για την παραμονή του και αφετέρου συνεχίζει να «χτενίζει» την αγορά για να ενισχυθεί στις θέσεις που «πονάει».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες