Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Βόλος-Ατρόμητος 1-1: Τα «κανόνια» αναδείχθηκαν ισόπαλα (video)

Βόλος-Ατρόμητος 1-1: Τα «κανόνια» αναδείχθηκαν ισόπαλα (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/4/2022 22:32
Ο Βόλος και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αγώνα για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 42' με τον Κουλούρη και οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 52' με τον Φαν Φέερτ.

Δύο από τους καλύτερους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν εκείνοι που «υπέγραψαν» το ισόπαλο αποτέλεσμα, καθώς αυτό ήταν το 14ο φετινό τέρμα του Έλληνα στράικερ, αλλά και το 15ο του Ολλανδού σέντερ φορ.Αυτό το αποτέλεσμα διατήρησε το Βόλο στην 5η θέση των πλέι άουτ με 36 βαθμούς, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον Ιωνικό που έχει κι ένα ματς λιγότερο, ενώ οι Περιστεριώτες παραμένουν αήττητοι στη διαδικασία και με 32 πόντους είναι στην 6η θέση.

Κυρίαρχος για μισή ώρα ο Βόλος, το προβάδισμα όμως ο Ατρόμητος

Στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης ο Βόλος ήταν εκείνος που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο χορτάρι κι έφτανε με απειλητικές διαθέσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Παρ' όλα αυτά δεν κατόρθωσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός για τα γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 42' ο Κιβρακίδης έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Ατρομήτου και με απίθανη μπαλιά έβγαλε στην κόντρα τον Κουλούρη.

Ο Έλληνας στράικερ νίκησε στην προσωπική μονομαχία τον Γκιουλέν και πλάσαρε σωστά τον Παπαδόπουλο για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.



Απάντησε με Φαν Φέερτ και «ροντέο»

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να βρίσκουν αυτό που έψαχναν με το «καλημέρα». Ο Καστεγιάνο έκανε γκάφα μέσα στην περιοχή και ο Φαν Φέερτ την εκμεταλλεύτηκε κάνοντας ωραία κίνηση και πλασάροντας σωστά για το 1-1.



Οι δύο ομάδες δεν είχαν τον παραμικρό λόγο για σκοπιμότητες, από τη στιγμή που αμφότερες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες, έχοντας εξασφαλίσει εδώ κι αρκετό καιρό την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια».

Οι Βολιώτες θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ αλλά σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Ροσέρο και Σιέλη.

Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες προσπάθησαν κυρίως με μακρινά σουτ, αλλά στο καλύτερο από αυτά, ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος δεν επέτρεψε στον Σάλομον να παραβιάσει την εστία του.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις και να κοιτούν πλέον τα υπόλοιπα ματς ούτως ώστε να πέσει η αυλαία της σεζόν αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Σιέλης, Γκιουλέν (70' Τριανταφύλλου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης (62' Ριένστρα), Μεταξάς (70' Ροσέρο), Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο (83' Πουρίτα), Φαν Βέερτ

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77' Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77' Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77' Άλιμπεκ), Μουνίθ (83' Ντένιτς), Κλωναρίδης (27' Ροτάριου), Κουλούρης

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες