3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Golden 21: Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι...

Golden 21: Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι...

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/4/2022 09:44
Ο διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε, μπήκε στις ζωές μας και ανέβασε το επίπεδο του παιχνιδιού μας, όμως πλέον έφτασε στο τέλος του!

Στο Golden 21 έπαιξες εσύ τα παιχνίδια που ήθελες κάθε εβδομάδα και έβαλες τους δικούς σου όρους. Τα γκολ ήταν από χρυσάφι και τα 21 γκολ κέρδισαν και χάρισαν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση. Οι συντάκτες του Agones.gr -όπως και πολλές χιλιάδες ακόμα- έδωσαν κι εκείνοι τα προγνωστικά τους για μια τελευταία φορά, στοχεύοντας στην επιτυχία και στο «μαγικό» 21. Οι δύο από αυτούς πλησίασαν στην επίτευξη του στόχου τους και ο ένας «κάηκε» ακόμα και στην... τριανταμία!

Ο Θάνος Τσαλουχίδης «άγγιξε» την απόλυτη επιτυχία αλλά για ακόμα μία φορά πέτυχε... δοκάρι. Στα τρία πρώτα παιχνίδια που ξεχώρισε σημειώθηκαν 14 γκολ και η κατάσταση έμοιαζε επίφοβη. Ωστόσο έπειτα από τους έξι αγώνες του Σαββάτου είχε ήδη φτάσει στα 21 γκολ και πλέον ήλπιζε ότι η Μπαρτσελόνα και η Ράγιο Βαγιεκάνο θα «κολλούσαν» στη «λευκή» ισοπαλία. Οι «μπλαουγκράνα» πράγματι δεν βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις όμως οι φιλοξενούμενοι θριάμβευσαν με 1-0 και μαζί οδήγησαν το συντάκτη μας στην προσφορά*.

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραγιαννόπουλος πλησίασε με τη σειρά του στο «μαγικό» 21 όμως σε αυτήν την περίπτωση έμεινε στα 19 γκολ. Ξεκίνησε τη Μεγάλη Παρασκευή με την «πεντάρα» της Βόλφσμπουργκ στη Μάιντζ και τα υπόλοιπα ματς που είχε βάλει στο παιχνίδι του διεξήχθησαν το Μεγάλο Σάββατο. Στα παιχνίδια της Καμπούρ με την Αϊντχόφεν και της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λανς αναζητούσε σύνολο επτά γκολ για να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο. Δεν του έκαναν όμως το χατίρι. Η PSV νίκησε 2-1 και η παρέα του Εμπαπέ «κόλλησε» στο 1-1, αφήνοντάς τον οριακά εκτός.

Τέλος ο Δημήτρης Ρήγας ξέφυγε εντελώς από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα και δεν πλησίασε καν στο 21. Για την ακρίβεια έχασε την επαφή από πολύ νωρίς, καθώς στις πέντε αναμετρήσεις που επέλεξε από το πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου, σημειώθηκαν 25 γκολ! Κάπως έτσι την Κυριακή του Πάσχα σούβλισε αρνί... αμέριμνος και τελικά μπήκαν άλλα επτά γκολ στους αγώνες της Έμπολι με τη Νάπολι και της Λίβερπουλ με την Έβερτον, κλείνοντας με το απογοητευτικό σύνολο των 32 γκολ και μένοντας πολύ μακριά από τον επιθυμητό στόχο.

Πλέον ανανεώνουμε το... ραντεβού μας για τους επόμενους διαγωνισμούς του ΟΠΑΠ. Το Golden 21 αναμφίβολα μας χάρισε όμορφες στιγμές και συγκινήσεις τις δέκα τελευταίες εβδομάδες, καθώς πανηγυρίσαμε ουκ ολίγα γκολ όπου κι αν βρισκόμασταν. Εις το επανιδείν.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Στοιχηματικές πλατφόρμες