3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Golden 21: Σταθερά ένα γκολ μακριά

Golden 21: Σταθερά ένα γκολ μακριά

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/4/2022 10:14
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση. Οι συντάκτες του Agones.gr -όπως και πολλές χιλιάδες ακόμα- έδωσαν κι εκείνοι τα προγνωστικά τους. Ένας από αυτούς έφτασε μία «ανάσα», ακόμα ένας πλησίασε πάρα πολύ κοντά κι ένας πέτυχε το στόχο σε τέσσερα ματς, κάτι που φυσικά δεν ήταν αρκετό.

Ο Κώστας Καραγιαννόπουλος ήταν εκείνος που για ακόμα μία φορά έφτασε στην πηγή αλλά βρέθηκε κάποιος για να μην του κάνει τη... χάρη. Αν και ξεκίνησαν νωθρά τα ματς του με μόλις ένα γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια του, ακολούθησε καταιγισμός τερμάτων κι έτσι βρέθηκε να περιμένει μία «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον αγώνα της Λαμίας με τον Ιωνικό. Ο Μάντζης σκόραρε με ωραία κεφαλιά στο 31’ και δεν σημειώθηκε άλλο γκολ. Με τα 22 γκολ που σημειώθηκαν θα βολευτεί για ακόμα μία φορά με την προσφορά*.

Από την πλευρά του ο Θάνος Τσαλουχίδης είδε κι εκείνος να μπαίνουν πολλά γκολ σε ορισμένες αναμετρήσεις και σε κάποιες άλλες οι ομάδες να «κολλάνε» στο μηδέν. Το σίγουρο ήταν ότι έμοιαζε να είναι γερά στο κόλπο της επίτευξης του στόχου του «μαγικού» 21. Χρειαζόταν απλά δύο γκολ στον αγώνα της Χόφενχαϊμ με την αδύναμη Γκρόιτερ Φιρτ. Οι γηπεδούχοι όχι απλά δεν επικράτησαν των ουραγών αλλά έμειναν και στο 0-0, αφήνοντας την πικρή γεύση των 19 τερμάτων.

Τέλος ο Δημήτρης Ρήγας πέτυχε κάτι σπάνιο. Αντί για να σημειωθούν τα 21 γκολ σε επτά παιχνίδια της επιλογής του, τελικά αυτά μπήκαν στα πρώτα τέσσερα ματς που είχε ξεχωρίσει! Κάπως έτσι αναζητούσε ένα θαύμα στη συνέχεια, καθώς ήλπιζε να μην μπει ούτε ένα γκολ σε κανέναν από τους τελευταίους τρεις αγώνες. Συνολικά σημειώθηκαν πέντε και η προσπάθειά του έπεσε στο «κενό», καθώς ολοκληρώθηκε με 26 γκολ από χρυσάφι...

Πλέον ανανεώνουμε το... ραντεβού μας με το Golden 21 για τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4), όταν οι τρεις συντάκτες θα δώσουν για τελευταία φορά τις προβλέψεις τους ελπίζοντας ότι θα πανηγυρίσουν όπου κι αν βρίσκονται το 21ο γκολ που θα σημειωθεί στα επτά παιχνίδια που θα έχουν προτείνει!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Στοιχηματικές πλατφόρμες