12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Έβγαλαν την υποχρέωση (videos)

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Έβγαλαν την υποχρέωση (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/4/2022 21:35
Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στο Αγρίνιο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα και από τις δύο πλευρές.

Η κάθε μία ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με μεγαλύτερες αξιώσεις την εστία του Ανέστη. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι, αμφότερες έπαιξαν για το γόητρο τους αλλά το θέαμα ήταν μέτριο.

Ο Αστέρας με την ισοπαλία «έπιασε» στην κορυφή των πλέι άουτ των ΟΦΗ με 40 βαθμούς ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους 33 και ισοβαθμεί με τον Ιωνικό.Την κατοχή ο Παναιτωλικός, απειλητικός ο Αστέρας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι το οποίο είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του αλλά μόλις στο 2' οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι. Ο Ριέρα έπιασε το σουτ αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ δέκα λεπτά μετά είχαμε και πάλι τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τον Ισπανό να χάνει ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ.

Τα «καναρίνια» παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή δυσκολευόντουσαν να απειλήσουν μέχρι το 26' όταν ο Κορνέλιους βρέθηκε στα αριστερά της επίθεσης και απείλησε τον Τσιφτσή που έδιωξε όμως σωστά. Δύο λεπτά μετά και πάλι από την ίδια πλευρά οι παίκτες του Αναστασίου είχαν την δεύτερη τελική προσπάθεια τους αλλά το σουτ του Περέιρα βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Ο Παναιτωλικός όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να δημιουργήσει περισσότερο, δεν είχε όμως μεγάλη ευκαιρία και με τον Αστέρα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις του, το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα.

Ανέβηκε ο Αστέρας, ακίνδυνος ο Παναιτωλικός

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Αστέρας ήταν αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία και την κατοχή αλλά δεν έβρισκε χώρους προς την εστία του Ανέστη. Χαρακτηριστικό είναι ότι την πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του την είχε το 71' με τον Μπαράλες, ο οποίος βέβαια χρησιμοποίησε το χέρι του για να βρει την μπάλα, η παράβαση δεν δόθηκε και έτσι η ευκαιρία καταγράφηκε.

Ο Παναιτωλικός θέλησε να κερδίσει κάποια μέτρα μετά το 75', είχε ένα τελείως άστοχο σουτ με τον Ντουάρτε και δέκα λεπτά μετά μία καλύτερη προσπάθεια με τον Βέργο με τον Τσιφτσή όμως να μπλοκάρει σταθερά.

Από εκεί και έπειτα δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να αποχωρούν μάλλον ικανοποιημένες με τον βαθμό αλλά ίσως όχι και με την εικόνα που είχαν στο γήπεδο.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (70' Μπαρμπόσα), Μεντόσα (90+6' Μάρτενσον), Ντουάρτε (82' Βαρόνε), Βέργος (90+6' Μπελεβώνης)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένζα, Άλβαρες, Αντζουλάς, Μουνάφο(82' Ινγκλέσιας), Σανταφέ (46' Βαλιέντε), Τιλίκα (32' Κρεσπί), Σίτο, Ριέρα (64' Μπαράλες), Μπενίτο (64' Κανελλόπουλος)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες