1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Golden 21: Ο Σάσα είχε διαφορετική άποψη

Golden 21: Ο Σάσα είχε διαφορετική άποψη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/4/2022 13:45
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση. Οι συντάκτες του Agones.gr -όπως και πολλές χιλιάδες ακόμα- έδωσαν κι εκείνοι τα προγνωστικά τους, με δύο από τους τρεις να πλησιάζουν ξανά κοντά στο «μαγικό» 21 αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Ο Κώστας Καραγιαννόπουλος ήταν εκείνος ο οποίος για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα «άγγιξε» το στόχο αλλά βρέθηκε ξανά κάποια ομάδα που δεν του έκανε το χατίρι. Κι αν την προηγούμενη φορά ήταν η Μπαρτσελόνα, ο Άρης πήρε τη σκυτάλη. Μετά το ξέσπασμα της Παρί κόντρα στην Κλερμόν το Σάββατο, ο συντάκτης μας ήθελε έξι τέρματα στα δύο ματς που είχε ξεχωρίσει την Κυριακή. Τα τέσσερα που σημειώθηκαν στο 2-2 της Σίτι με τη Λίβερπουλ τον έφεραν στα 19 γκολ και περίμενε δύο από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη. Το 1-1 του ημιχρόνου δημιούργησε αισιοδοξία, όμως ο Σάσα έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς και τελικά βολεύτηκε με την προσφορά*.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ρήγας είδε την Πόρτο να τον πληγώνει για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο. Τα δέκα γκολ που είχαν σημειωθεί στα τέσσερα ματς του Σαββάτου, θεωρητικά τον είχαν αφήσει εκτός στόχου. Οι Ιταλοί του έκαναν το χατίρι και στα παιχνίδια της Νάπολι με τη Φιορεντίνα και της Σασουόλο με την Αταλάντα οι επιθετικοί έκαναν τη δουλειά τους με οκτώ τέρματα. Πλέον περίμενε τρία γκολ στον αγώνα της Γκιμαράες με την Πόρτο. Οι «δράκοι» κέρδισαν με 1-0 χάνοντας πέναλτι και πολλές ευκαιρίες και το άθροισμα των 19 γκολ δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία.

Τέλος ο Θάνος Τσαλουχίδης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν μετά από τα επτά γκολ που σημειώθηκαν στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Κλερμόν, ήθελε για να φτάσει στο «μαγικό» 21, να μπει μόνο ένα γκολ στο μοναδικό του ματς της Κυριακής, αυτό μεταξύ της Λειψίας και της Χόφενχαϊμ. Οι «κόκκινοι ταύροι» δεν του άφησαν περιθώρια αισιοδοξίας, μια και «καθάρισαν» την υπόθεση από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο σκοράροντας τρεις φορές. Χαλάρωσαν στην επανάληψη αλλά δεν είχε σημασία, καθώς η προσπάθεια ολοκληρώθηκε με 23 γκολ.

Πλέον ανανεώνουμε το... ραντεβού μας με το Golden 21 για την προσεχή Παρασκευή (15/4), όταν οι τρεις συντάκτες θα δώσουν εκ νέου τις προβλέψεις τους ελπίζοντας ότι θα πανηγυρίσουν όπου κι αν βρίσκονται το 21ο γκολ που θα σημειωθεί στα επτά παιχνίδια που θα έχουν προτείνει! Υπενθυμίζεται όμως ότι όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό του Golden 21 επιλέγοντας και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ μέσα στη «μαγική» 7άδα του!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Στοιχηματικές πλατφόρμες