Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/3/2022 12:59
Δύο εβδομάδες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της Super League, που έληξε με θρίαμβο (3-0) του «τριφυλλιού», Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονται και πάλι αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off, ξανά στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Αυτό φάνηκε τόσο στο παιχνίδι με την Ένωση, όσο και σε εκείνο που ακολούθησε με τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» διατήρησαν το ίδιο μοτίβο και στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Πίεσαν πολύ τον αντίπαλό τους κι εν τέλει δικαιώθηκαν φτάνοντας στη νίκη με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος, ενώ νωρίτερα έχασε πέναλτι ο Αϊτόρ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, τονίζοντας πως το ματς της Κυριακής δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο που προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών, αφού κινδυνεύει να χαθεί η προοπτική να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το κλίμα πάντως είναι καλό στην ομάδα, που μετράει πέντε νίκες και μία ήττα στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις (5-0-1).

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1:2.20 Χ: 3.15 2: 3.30Το κλίμα στην ΑΕΚ δείχνει να αλλάζει μετά την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη, αμέσως μετά τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που προήχθη από την Β’ ομάδα, έκανε λίγες αλλά σημαντικές αλλαγές. Επεσήμανε στους παίκτες ότι άπαντες είναι απαραίτητοι σε αυτά τα δέκα παιχνίδια που ακολουθούν, τα οποία θα καθορίσουν τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο «δικέφαλος» έβγαλε χαρακτήρα, επέστρεψε στις νίκες (2-1) και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση. Στο +1 από τον Άρη και στο +4 από τον Παναθηναϊκό. Το θετικό για τους φιλοξενούμενους είναι ότι έχουν καλή παράδοση στα play off, στην έδρα του «τριφυλλιού», μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες: 3-1 το 2020 και 1-0 το 2021.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες των playoffs της Super League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στοιχηματικές πλατφόρμες