2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Θρίαμβος του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟ, όλα μηδέν στη Νίκαια, άλμα παραμονής για τον Ατρόμητο (videos)

Super League Interwetten: Θρίαμβος του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟ, όλα μηδέν στη Νίκαια, άλμα παραμονής για τον Ατρόμητο (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/2/2022 21:51
Η 24η αγωνιστική της Super League Interwetten ξεκίνησε με τρεις αγώνες. Η σπουδαιότερη νίκη της ημέρας ήταν για τον Παναιτωλικό ο οποίος νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, ο Ατρόμητος πανηγύρισε επίσης σημαντικό «τρίποντο» επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και ο Ιωνικός με τον ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Νίκαια.

Τον ταπείνωσε με Μεντόσα

Ο Παναιτωλικός θριάμβευσε απέναντι στους «πράσινους» οι οποίοι αποδείχθηκαν «λίγοι» για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα τους. Το τελικό 1-0 ήταν δίκαιο σ' ένα ματς που δεν υπήρξαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες.Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έφτασαν στους 28 βαθμούς και συγκατοικούν στην 9η θέση της βαθμολογίας με το Βόλο, την ώρα που το «τριφύλλι» έμεινε στους 36 και συνεχίζουν να είναι 4οι, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά όπως συχνά συμβαίνει, αδυνατούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παναιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους περίμεναν στο μισό γήπεδο, σπανίως πίεζαν ψηλότερα και προσπαθούσαν να βγουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις για να βρουν ανοργάνωτη την άμυνα του «τριφυλλιού».

Στο 36' οι «πράσινοι» σκόραραν με κοντινή κεφαλιά του Σάρλια μετά από γύρισμα του Βέλεθ επίσης με κεφαλιά. Το γκολ όμως ακυρώθηκε σωστά καθώς η μπάλα φάνηκε να έχει βγει άουτ. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Δύο λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση, ο Μεντόσα το εκτέλεσε «γλυκά» και ο Διούδης έκανε κάκιστη εκτίμηση της φάσης και μπήκε μαζί με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.



Στο 67' ο Παναθηναϊκός κέρδισε αυστηρό πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ιωαννίδη. Ο Καρλίτος ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών αλλά ο Ανέστης απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.



Μέχρι το φινάλε οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε μία ανούσια κατοχή μπάλας δίχως ευκαιρίες και το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου τους βρήκε να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο και τους Αγρινιώτες να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη με τον κόσμο τους.



Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον (80’ Αντούνες), Μόρσεϊ (69’ Ντουάρτε), Μεντόσα (80’ Ντίας), Νταγκό (69’ Καρέλης), Βέργος (91’ Λούι).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες (83’ Κώτσιρας), Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (83’ Κουρμπέλης), Αϊτόρ, Γκατσίνοβιτς (62’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (62’ Παλάσιος), Καρλίτος (87’ Χατζηγιοβάνης).



«Τρίποντο» παραμονής για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με το «καθαρό» 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έφερε την ομάδα του Κρις Κόουλμαν στους 17 βαθμούς κι έχει ξεφύγει πλέον με 7 πόντους διαφορά από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Από την άλλη οι Αρκάδες έχουν «κολλήσει» στους 32 πόντους και την 7η θέση, κινδυνεύοντας σοβαρά να μείνουν εκτός πλέι οφ.

Με γκολ ξεκίνησε ο Αστρόμητος το ματς, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Χουάν Μουνίθ.

Στο 37' οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα και τελικά το εκμεταλλεύτηκαν στην επανάληψη με τον Έρλινγκμαρκ να «σφραγίζει» την επικράτησή τους στο 74', παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (Βασιλαντωνόπουλος 34'), Μαυρομμάτης (Παπαδόπουλος 46'), Χατζηισαϊας, Καστεγιάνο, Σάλομον (Έρλινγκμαρκ 63'), Χαρίσης, Μουνίθ, Ροτάριου (Κλωναρίδης 63'), Κουλούρης, Άλιμπεκ (Ντένιτς 76').

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αντζουλάς (Ριέρα 87'), Τασουλής (Άλβαρες 63'), Κανελλόπουλος (Ιγκλέσιας 63'), Μουνάφο, Σίτο, Κρεσπί, Σόνι, Μπαράλες.

Μοιρασιά στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και ΟΦΗ

Ο Ιωνικός και ο ΟΦΗ «κόλλησαν» στο 0-0 στη Νίκαια σ' έναν αγώνα ο οποίος είχε πάντως αρκετές σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να σημειωνόταν κάποιο γκολ και να μην ολοκληρωνόταν ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Οι γηπεδούχοι με αυτόν το βαθμό έφτασαν στους 22 και παραμένουν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας από την ουρά. Στον αντίποδα οι Κρητικοί «καίγονταν» για το «διπλό» προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα βήμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Με το έναν πόντο που πήραν έφτασαν στους 34.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Τσιλιανίδη και Ντουρμισάι, ενώ οι Νικαιώτες απείλησαν στο 44' με τον Μάντζη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλός και υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Ευαγγέλου κι από τις δύο πλευρές. Στο 58' ο Ιωνικός ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ντάλσιο από το Βούρο, με τον ρέφερι και το VAR να μην βλέπουν παράβαση.

Στο 73' η ομάδα του κόουτς Νιόπλια διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που καταλογίστηκε υπέρ του Λάμπρου και το οποίο ήταν ακριβώς στο «ύψος» της περιοχής. Ωστόσο δεν δόθηκε πέναλτι και οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες.

Ο χρόνος κυλούσε με τις δύο ομάδες να μην παίζουν για την ισοπαλία. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Επασί έσωσε την εστία του ΟΦΗ σε κεφαλιά του Μάναλη και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μαρινάκης αστόχησε σε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Τελικά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.

Αμέσως μετά το τέλος ο Νέιρα αποβλήθηκε, κάτι που όπως φάνηκε έγινε επίτηδες από τον μέσο του ΟΦΗ.



Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κάνιας (84' Πλατέλλας), Άοσμαν, Κιάκος (55' Τουράμ), Μάντζης (78' Μάναλης).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγιέκος, Ντουρμισάι (31' λ.τρ. Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (71' Λάμπρου), Φελίπε.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες