Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0: ΠΑΣ... πλέι-οφ

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0: ΠΑΣ... πλέι-οφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2022 21:35
Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Άρη στους «Ζωσιμάδες» και έκανε τεράστιο βήμα για τα πλει-οφ, την ώρα που οι «κίτρινοι» βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Σιαμπάνης (52’ αυτ.) και Ντομίνγκες (84’) τα γκολ των γηπεδούχων, δύο δοκάρια είχαν οι «κίτρινοι» που πλήρωσαν την αστοχία τους.

Πολύ μεγάλο βήμα για τα πλει-οφ έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη με 2-0 επί του Άρη στους «Ζωσιμάδες». Οι Ηπειρώτες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Κάργα, κράτησαν στο μηδέν τους «κίτρινους» και με το τρίποντο πέρασαν στην 4η θέση με 36 βαθμούς, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 8η με 29 και στο -3 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης με ματς παραπάνω. Με δεδομένο ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Άρης αντιμετωπίζει ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Αστέρα και Ολυμπιακό, ο κίνδυνος να μείνει εκτός πλει-οφ είναι μεγάλος. Οι Θεσσαλονικείς πάντως ελπίζουν στη δικαίωση στο CAS ώστε να τους επιστραφούν οι έξι βαθμοί που τους έχουν αφαιρεθεί.Ο Άρης πήρε την κατοχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ενδεικτικό ότι με εξαίρεση μια κεφαλιά του Εντιαγέ στο 15’, που «έβγαλε» ο Λοντίγκιν, δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Οι Ηπειρώτες από την πλευρά τους προσπαθούσαν να χτυπήσουν στο τρανζίσιον αλλά οι παίκτες του Μάντζιου είχαν γρήγορες επιστροφές και οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μια ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Περέα στο 37’ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον ΠΑΣ καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ στο 52’, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στη πλάτη του Σιαμπάνη για να καταλήξει στα δίχτυα. Το γκολ μάλιστα χρεώθηκε ως αυτογκόλ του άτυχου γκολκίπερ του Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους στην προσπάθεια να φτάσουν στην ισοφάριση, δημιούργησαν ευκαιρίες με Μάνο, Ιτούρμπε και Φαμπιάνο αλλά οι παίκτες του ΠΑΣ, με κορυφαίο τον Κάργα, κράτησαν το μηδέν. Μάλιστα στο 83’ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βγήκε στην αντεπίθεση και πέτυχε το 2-0 με προβολή του Ντομίνγκες έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Άρη.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Μάντζιου είχαν δύο δοκάρια από τα σουτ των Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία αλλά και χαμένο τετ-α-τετ με τον Πάλμα, ο οποίος σούταρε αδύναμα απέναντι από τον Λοντίγκιν.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Φαμπιάνο, ο οποίος χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Κάργα έπειτα από εναέρια μονομαχία λίγο πριν το φινάλε του αγώνα και μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο. σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί διάσειση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας (90+1 Παντελάκης), Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεζ, Λιάσος (75’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ, Περέα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Φαμπιάνο (85’ Λούμορ), Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Ντιαγέ (85’ Πάλμα), Μαντσίνι, Μπερτόγλιο (67’ Ιτούρμπε), Καμαρά (85’ Ματέο Γκαρσία), Μάνος

Το συγκλονιστικό πανό των φίλων του ΠΑΣ κατά της οπαδικής βίας

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες