Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

winmasters: Μίλαν - Νάπολι με 0% γκανιότα

winmasters: Μίλαν - Νάπολι με 0% γκανιότα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/12/2021 14:35
Η μάχη του τίτλου έχει ανάψει για τα καλά στη Serie Α, με το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται στο Μιλάνο το βράδυ της Κυριακής. Μίλαν και Νάπολι βρέθηκαν για πολλές εβδομάδες στην κορυφή, τώρα όμως βλέπουν την πλάτη της Ίντερ. Και ο χαμένος στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα δεχτεί πολύ ισχυρό πλήγμα στην κούρσα για το σκουντέτο.

Μετά τις ήττες από Φιορεντίνα και Σασουόλο, η Μίλαν έβγαλε αντίδραση κατακτώντας έξι βαθμούς κόντρα σε Τζένοα και Σαλερνιτάνα. Το μομέντουμ που προσπάθησε να ξαναχτίσει κόλλησε στο Ούντινε και στο 1-1 με την Ουντινέζε.

Ήταν πάντα ένα ερώτημα για τον Πιόλι η διαχείριση του ρόστερ, που σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αποδείχθηκε -όπως και πέρσι- 'κοντό'. Καλάμπρια, Κιάερ, Ρέμπιτς είναι εκτός μάχης, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Λεάο, Πελέγκρι και Ερναντές.

Η Νάπολι μοιάζει να... έσκασε. Είχε αρχίσει να χάνει λάδια και ο τραυματισμός του Όσιμεν την "αποτελείωσε". Ένα χαρακτηριστικό των ομάδων του Σπαλέτι ανέκαθεν ήταν πως ξεκινούν τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι και στη συνέχεια καταρρέουν.Έτσι φαντάζει περίπου φυσιολογικό το γεγονός πως στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της, η Νάπολι έχει τρεις ήττες, τη νίκη επί της Λάτσιο και την ισοπαλία με τη Σασουόλο. Κουλιμπαλί και Λομπότκα είναι τραυματίες, ενώ τελευταία στιγμή ενδέχεται να προλάβουν κάποιοι από τους Ελμάς, Ινσίνιε, Όσιμεν, Ρουί και Ρουίθ. Παρελθόν ο Μανωλάς που επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Η Μίλαν έχει το όνομα, τη χάρη και ένα ρόστερ έμπειρο αλλά χωρίς βάθος. Η Νάπολι παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως συχνά πέφτει θύμα της αφέλειας της. Την ίδια στιγμή στο ζύγι των απουσιών είναι οι 'παρτενοπέι' που βγαίνουν χαμένοι. Όλα αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους στο τι μπορεί να δούμε στο χορτάρι, όχι όμως και όσον αφορά τα "θέλω" των δύο ομάδων.

Με την Ίντερ να κάνει περίπατο το βράδυ της Παρασκευής στην έδρα της Σαλερνιτάνα και να ανοίγει τη διαφορά της στην κορυφή, Μίλαν και Νάπολι δεν μπορούν να σκέφτονται παρά μόνο ένα πράγμα: τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια μπορεί να αποδειχθεί μοιραία στη μάχη του φετινού τίτλου...

H αναμέτρηση Μίλαν - Νάπολι παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό

Η επιλογή νίκη για τη Μίλαν σε απόδοση 2.30

Η επιλογή ισοπαλία σε απόδοση 3.50

Η επιλογή νίκη για τη Νάπολι σε απόδοση 3.10

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Στοιχηματικές πλατφόρμες