1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: «Κόλλησε» στο μηδέν στη βροχερή Τρίπολη η ΑΕΚ, σημαντικός βαθμός για Ιωνικό στο Αγρίνιο (video)

Super League Interwetten: «Κόλλησε» στο μηδέν στη βροχερή Τρίπολη η ΑΕΚ, σημαντικός βαθμός για Ιωνικό στο Αγρίνιο (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/12/2021 21:49
ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες αλλά τους τερματοφύλακες να αντιδρούν σωστά.

Στο άλλο παιχνίδι ο Παναιτωλικός έδειχνε να έχει τη νίκη στα χέρια του όντας μπροστά στο σκορ με 2-0 του Ιωνικού που έπαιζε με δέκα παίκτες, οι Νικαιώτες όμως έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν σε 2-2. Μεντόζα (45+1') και Ντουάρτε (68') οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ο Ντάλτσιο (71') και ο Βαφέας (90') έδωσαν τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.Δίκαιη μοιρασιά στη βροχερή Τρίπολη

Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις δύο ομάδες να παίξουν το ποδόσφαιρο που θέλουν και το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές στιγμές και πολύ περισσότερες μονομαχίες. Στο 13' ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καραντώνης πήρε πίσω την απόφαση μετά από εξέταση της φάσης στο βίντεο. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Χριστόπουλου στο 29' βρήκε το δοκάρι του Τσιντώτα. Τέσσερα λεπτά μετά η ΑΕΚ απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά με ένα σουτ του Μάνταλου αλλά ο Τσιφτσής έδιωξε σε κόρνερ.

Η εικόνα στην αρχή της επανάληψης δεν άλλαξε, υπήρχαν εντάσεις μεταξύ των παικτών και κάποια άστοχα σουτ από πλευράς Αστέρα. Η Ένωση ήταν αυτή που «άγγιξε» το γκολ στο δεύτερο μέρος μετά από ένα κόρνερ του Άμραμπατ, η μπάλα στρώθηκε στον Τζαβέλλα που έκανε το πλασέ όμως ο Τσιφτής δήλωσε και πάλι «παρών».

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 1-0 στο 84' αλλά το σουτ του Κρεσπί έδιωξε με το κεφάλι ο Τσιντώτας και λίγο μετά ο Τζαβέλλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από φάουλ του Γέβτιτς, ήταν όμως εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε σωστά μετά από υπόδειξη του VAR.

Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ανήκε στον Αστέρα, με ένα μακρινό σουτ του Ρούμπεν Γκαρθία που πήρε αρκετά φάλτσα αλλά πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Τσιντώτα.

Η ΑΕΚ «κόλλησε» στην Τρίπολη σε ένα δύσκολο λόγω βροχής γήπεδο και απέναντι σε έναν μαχητικό Αστέρα και αύριο μπορεί να δει τον Ολυμπιακό να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Γκαρθία (93' Τασουλής), Βαλιέντε, Μουνάφο (69' Ιγκλέσιας), Ριέρα (69' Αλί Μπαμπά), Κρέσπι (88' Καρμόνα), Σονί (88' Μπενίτο), Μπαράλες

ΑΕΚ (Γιαννίκης):Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν, Σιμόες (88' Λε Ταλέκ), Σιμάνσκι (61' Σάκχοφ), Μάνταλος (73' Γέβτιτς), Τσούμπερ (88' Τάνκοβιτς), Άμραμπατ, Αραούχο

«Παλικαρίσια» ισοπαλία για τον Ιωνικό στο Αγρίνιο

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ήταν ο πρώτος που απείλησε με ένα ωραίο σουτ του Ντουάρτε στο 3', με τη μπάλα όμως να περνάει άουτ. Λίγο αργότερα μάλιστα ο Καρέλης μέσα από την περιοχή έφτασε κοντά στο 1-0 αλλά ο Χουτεσιώτης έδιωξε τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 20' έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Μελίσσα όμως να αρνείται το γκολ.

Ο ρυθμός στη συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλός, ο Παναιτωλικός απείλησε με κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν τον Χουτεσιώτη αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο διαιτητής Τσακαλίδης υπέδειξε πέναλτι σε τράβηγμα του Ρομαό πάνω στον Κορνέλιους, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα αλλά ο Μεντόζα από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-0.



Στην επανάληψη ο Ιωνικός θέλησε να πιέσει περισσότερο και πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, την στιγμή που ο Παναιτωλικός ήθελε να προστατέψει το προβάδισμα του και να χτυπήσει κυρίως από τις αντεπιθέσεις του. Σε μία από αυτές στο 68' ο Βέργος «έστρωσε» στον Ντουάρτε μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Χουτεσιώτη για το 2-0.



Ο Ιωνικός όμως είχε άμεση απάντηση και τρία λεπτά μετά μπήκε και πάλι στο παιχνίδι. Ο Μελίσσας απέκρουσε αλλά ο Ντάλσιο πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-1, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του. Τα πράγματα βέβαια άλλαξαν στο 75' όταν ο Ρομαό αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο στον Βέργο, αφήνοντας τους Νικαιώτες με δέκα παίκτες.

Ο Παναιτωλικός βρήκε ακόμα περισσότερους χώρους αλλά στο 81' ο Μόρσεϊ βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη και έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Ιωνικός ακόμα και δέκα παίκτες προσπάθησε να πιέσει, έχοντας ως κύριο εκφραστή τον Μάναλη αλλά οι προσπάθειες του Έλληνα επιθετικού δεν ανησύχησαν τον Μελίσσα.

Στο 85' ο Μόρσεϊ από παρόμοια θέση με πριν αστόχησε ξανά και δεν μπόρεσε να «τελειώσει» το παιχνίδι και στο 90' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Βαφέας που είχε μπει πριν λίγο στο παιχνίδι βρήκε την μπάλα στρωμένη μπροστά του έξω από την περιοχή και με ένα συρτό σουτ «έγραψε» το 2-2.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στις καθυστερήσεις και ο Ιωνικός πήρε ένα αποτέλεσμα που μετά την κόκκινη κάρτα έμοιαζε πολύ δύσκολο.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες