3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Προκριματικά Μουντιάλ: Κάζο για Ιταλία που πάει μπαράζ, απευθείας στο Κατάρ η Ελβετία! (video)

Προκριματικά Μουντιάλ: Κάζο για Ιταλία που πάει μπαράζ, απευθείας στο Κατάρ η Ελβετία! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/11/2021 00:11
Με μία ακόμη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η βραδιά των προκριματικών του Μουντιάλ καθώς η Ιταλία θα παίξει στα μπαράζ, την στιγμή που η Ελβετία είναι η μεγάλη κερδισμένη του ομίλου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Μπέλφαστ απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία, την στιγμή που η Ελβετία κέρδισε με 4-0 την Βουλγαρία και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Η Αγγλία δεν έδειξε κανένα έλεος στο Σαν Μαρίνο και πήρε μία εμφατική νίκη με 10-0, ενώ η Ουγγαρία πήρε μία νίκη γοήτρου με 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Πολωνία. Η Αλβανία κέρδισε με 1-0 εντός έδρας της Ανδόρας και τερμάτισε 3η στον όμιλο.


Η Σκωτία επικράτησε με 2-0 της Δανίας σε ένα εύφορο κλίμα στην Γλασκώβη και τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλους, η Αυστρία έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Μολδαβίας με 4-1, ενώ το Ισραήλ ζορίστηκε αλλά τελικά κέρδισε με 3-2 των Νησιών Φεροέ.

3ος όμιλος: Σοκ και πλέι οφ για τους Ιταλούς, μεγάλη κερδισμένη η εντυπωσιακή Ελβετία

Η Ιταλία δεν μπόρεσε να επικρατήσει εκτός έδρας της Βόρειας Ιρλανδίας, έμεινε στο 0-0 και είδε την Ελβετία να την ξεπερνάει και να τερματίζει πρώτη. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν έτσι στα μπαράζ και έτσι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Μουντιάλ.



Η Ελβετία μπορεί να ζορίστηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Βουλγαρία αλλά φρόντισε στην επανάληψη να πετύχει τέσσερα τέρματα και να πάρει μία πολύτιμη νίκη που την στέλνει απευθείας στο Κατάρ.



6ος όμιλος: Με θετικό τρόπο έκλεισε η Σκωτία, «τρίποντα» για Αυστρία και Ισραήλ

Η Σκωτία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά καθώς επικράτησε με 2-0 της πρωτοπόρου Δανίας και τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου. Ο Σουτάρ στο 35' με κεφαλιά της έδωσε το προβάδισμα και στο 86' ο Άνταμς «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας.

Η Αυστρία διασκέδασε τις εντυπώσεις για τη μέτρια πορεία της στον όμιλο και επικράτησε με 4-1 της Μολδαβίας η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου. Ο Αρναούτοβις με δύο γκολ και ο Τρίμελ με ένα γκολ και μία ασίστ ήταν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, με τον Λιούμπιτσιτς να πετυχαίνει το 4ο τέρμα της ομάδας του. Ο Νικολαέσκου μείωσε για τους Μολδαβούς στο 60'.



Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στον όμιλο το Ισραήλ επικράτησε με 3-2 των Νησιών Φερόε αλλά έμεινε στην 4η θέση. Θετική η εικόνα των φιλοξενούμενων που μπορεί να βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν αλλά τελικά δέχτηκαν και 3ο γκολ στο 75' και γνώρισαν την ήττα.

9ος όμιλος: Πάρτι της Αγγλίας, νίκες για Αλβανία, Ουγγαρία

Η Αγγλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέιν συνέτριψε το Σαν Μαρίνο με 10-0 και τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου. Ο φορ της Τότεναμ πέτυχε 4 γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να μην σταματάνε ούτε στην επανάληψη και να φτάνουν στο εντυπωσιακό αυτό σκορ.

Η Ουγγαρία έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Πολωνία σε ένα παιχνίδι βέβαια που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Σάφερ της έδωσε το προβάδισμα στο 37', ο Σφιντέρσκι ισοφάρισε στο 61' και ο Γκάζνταγκ στο 80' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Η Αλβανία έστω και δύσκολα επικράτησε με 1-0 της Ανδόρας χάρη σε ένα πέναλτι του Τσεκίτσι στο 74' και παρέμεινε στην 3η θέση του ομίλου.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες