Κύπελλο Ελλάδας: Απέκλεισε τη Ξάνθη ο Ηρακλής, πρόκριση για ΟΦΗ
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Ηρακλής ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 στην έδρα της Ξάνθης και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς εξασφάλισε το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης. Πρόκριση και για ΟΦΗ.Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Ξάνθη στο πρώτο μέρος, ο Ηρακλής «ξύπνησε» στην επανάληψη και ισοφάρισε σε 2-2, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «16».
Η Ξάνθη με γκολ του Μάνταλου στο 30’ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, ενώ ο ίδιος τρία λεπτά μετά έκανε το 2-0. Ωστόσο ο Γηραιός μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη, μειώνοντας στο 77’ με τον Σιατραβάνη, ενώ στο 90’ ο Πορτουλίδης «σφράγισε» την πρόκριση για την ομάδα της Football League.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 8ο λεπτό με τον Παπάζογλου, ενώ στο 90' ο Φαγιέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται δίκαια για ακυρωθέν γκολ του Πίκολο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον παίκτη της Καλλιθέας να καταλογίζεται (κακώς) σε θέση οφσάιντ.
Πείτε τη γνώμη σας: