1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σλόβαν-Ολυμπιακός 2-2: Έκαναν το καθήκον τους και πέρασαν στους ομίλους οι ερυθρόλευκοι (videos)

Σλόβαν-Ολυμπιακός 2-2: Έκαναν το καθήκον τους και πέρασαν στους ομίλους οι ερυθρόλευκοι (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/8/2021 23:45
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 2-2 στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και σφράγισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ελ Αραμπί στο 33' και ο Ονιεκούρου στο 54' με το πρώτο του γκολ με τα κόκκινα πέτυχαν τα γκολ των ερυθρόλευκων, ο Χέντι (41') και ο Γκριν (62') ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 25' λόγω αποβολής του Ντε Μάρκο.

Κλάση Βαλμπουενά-Ελ Αραμπί, με δέκα η ΣλόβανΗ Σλόβαν θέλησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να απειλήσει τον Ολυμπιακό αλλά οι ερυθρόλευκοι μετά το πρώτο πεντάλεπτο ισορρόπησαν το παιχνίδι. Η πρώτη καλή στιγμή ωστόσο ανήκε στους γηπεδούχους όταν ο Χέντι στο 14' έβαλε στην πλάτη του τον Σισέ, βγήκε απέναντι από τον Βατσλίκ αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι.

Τα πράγματα βέβαια έδειξαν να τελειώνουν στο 25' όταν ο Ντε Μάρκο έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Καμαρά, σηκώνοντας ψηλά το πόδι και τραυματίζοντας τον μέσο του Ολυμπιακού. Η Σλόβαν έμεινε σωστά με δέκα και στο 33' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Βαλμπουενά βρήκε με πολύ ωραία σέντρα τον Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή και ο Μαροκινός με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Σλοβάκων.



Το παιχνίδι από εκεί και πέρα έμοιαζε να αποκτά τυπική διαδικασία, η Σλόβαν ωστόσο ανέβασε την απόδοση της και έψαξε το γκολ. Στο 41' μάλιστα ο Ζέρμιχαλ σέντραρε ωραία από τα δεξιά, πέρασε παράλληλα την μπάλα και ο Χέντι από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό το τέρμα έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι βέβαια ως το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαν χρόνο για κάτι παραπάνω.



Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι, τον έλεγχο ο Ολυμπιακός

Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο 2ο ημίχρονο, η ποιότητα όμως του Ολυμπιακού και η αριθμητική του υπεροχή φάνηκε αμέσως. Ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε γρήγορα ένα κερδισμένο φάουλ και βρήκε τον Ονιεκούρου μέσα στην περιοχή, με τον εξτρέμ των φιλοξενούμενων να σκοράρει με ένα πολύ όμορφο πλασέ. Στο 59' o Ελ Αραμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-1 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Εμβιλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ.



Η Σλόβαν βέβαια δεν παράτησε το παιχνίδι, είχε διάθεση να επιτεθεί και στο 62' έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μπόζικοφ πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκριν βρέθηκε στο 2ο δοκάρι και από κοντά νίκησε τον Βατσλίκ για το 2-2.



Από εκεί και έπειτα βέβαια ο ρυθμός έπεσε, ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και δεν είχε κανένα λόγο να ρισκάρει ή να δώσει περισσότερη ένταση στο παιχνίδι. Έψαχνε χώρους στην αντεπίθεση, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να βρει και τρίτο γκολ αλλά η πρόκριση είχε καθοριστεί από νωρίς.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (36' Μπουχαλάκης), Εμβιλά (72' Κούντε), Βαλμπουενά (60' Λόπες), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (72' Χασάν), Αραμπί (72' Βρουσάι).

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (85' Κρίζαν), Κάσια, Μπόζικοφ, Ντ Μάρκο, Κανκάβα, Τσάβριτς (67' Ντε Καμπς), Βάις (79' Στρέλετς), Ζμρχαλ, Γκριν (85' Χρντσαρ), Χέντι (79' Ντράζιτς).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες