Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Nations League: Ματσάρα στην Κολωνία, «ξέρανε» τους Ισπανούς η Ουκρανία (highlights)

Nations League: Ματσάρα στην Κολωνία, «ξέρανε» τους Ισπανούς η Ουκρανία (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2020 00:12
Γερμανία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σ’ ένα τρομερό παιχνίδι στην Κολωνία, ενώ η Ουκρανία έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νικώντας με 1-0 την Ισπανία στο Κίεβο.

Η πίεση μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο για τον Γιοακίμ Λεβ μετά τη νέα απώλεια της Γερμανίας. Η «νασιοναλμανσάφτ» αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ελβετία στην Κολωνία, δεχόμενη 3 γκολ για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.

Τα «πάντσερ» παρουσίασαν γι’ ακόμα ένα παιχνίδι μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα και βρέθηκαν πίσω μόλις στο 5ο λεπτό από κεφαλιά του Γκαβράνοβιτς. Η πίεση ψηλά που ασκούσαν οι Ελβετοί έβαζε πολλά προβλήματα στους Γερμανούς, που στο 15’ γλίτωσαν το 0-2, όχι όμως και στο 26’, καθώς ο Σεφέροβιτς βρήκε όμορφα τον Φρόιλερ κι αυτός με ωραίο τελείωμα βρήκε δίχτυα έπειτα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.Η Γερμανία έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας στο 28’ με ωραίο τέρμα του Βέρνερ, ενώ στο 49’ ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι, Χάβερτς είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει σε 2-2. Έξι λεπτά μετά ο τελευταίος έκλεψε τη μπάλα, πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έφερε το σκορ στα ίσα.

Η Ελβετία δεν πτοήθηκε και στο 56’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Γκαβράνοβιτς, αλλά τέσσερα λεπτά μετά η Γερμανία ισοφάρισε σε 3-3 με τρομερό τακουνάκι του Γκνάμπρι. Στα εναπομείναντα λεπτά τα «πάντσερ» είχαν μια καλή στιγμή με τον Ντράξλερ, ο οποίος στις καθυστερήσεις κέρδισε και την αποβολή του Σαρ, αλλά το 3-3 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Η Ουκρανία «ξέρανε» την Ισπανία

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, η Ουκρανία των πολλών απουσιών κέρδισε με 1-0 την Ισπανία και της στέρησε την ευκαιρία να ξεφύγει με +5 στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «φούριας ρόχας» είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν αλλά ο Ουκρανός γκολκίπερ Μπούστσαν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε απέναντι στους Γερμανούς, κατεβάζοντας ρολά. Μία φάση βρήκαν οι Ουκρανοί και κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 79’ ο Γιαρμολένκο βρήκε εξαιρετικά τον Τσιγκάνκοφ, αυτός έπιασε στον ύπνο την ισπανική άμυνα και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Βαθμός μετά από 40 σερί ήττες για Σαν Μαρίνο!

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Κύπρος πήρε τον πρώτο της βαθμό αποσπώντας ισοπαλία 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν. Η Μάλτα με γκολ στο 90+6’ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λετονίας, ενώ το Σαν Μαρίνο έσπασε το σερί 40 διαδοχικών ηττών φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από το Λιχτενστάιν (0-0). Τα Νησιά Φερόε επικράτησαν με 2-0 της Ανδόρας εντός, ενώ το Λουξεμβούργο κέρδισε με ανατροπή (2-1) το Μαυροβούνιο εκτός έδρας!

Τα στιγμιότυπα:


Γερμανία - Ελβετία 3-3:




Ουκρανία - Ισπανία 1-0:




Λιχτενστάιν - Σαν Μαρίνο 0-0:




Αζερμπαϊτζάν - Κύπρος 0-0:




Λετονία - Μάλτα 0-1:




Μαυροβούνιο - Λουξεμβούργο 1-2:




Νησιά Φερόε - Ανδόρρα 2-0:


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες