2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα με εκπληκτικό Μουνιέ ο Παναιτωλικός, βαθμό στην Τρίπολη ο Πανιώνιος (video)

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα με εκπληκτικό Μουνιέ ο Παναιτωλικός, βαθμό στην Τρίπολη ο Πανιώνιος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2020 21:58
Ο Παναιτωλικός με κορυφαίο τον Μουνιέ (2 γκολ, 1 ασίστ) επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή, προσπερνώντας την Ξάνθη στην 6η θέση, ενώ ξέφυγε στο +5 από τον ουραγό Πανιώνιο, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μεγάλη νίκη στη μάχη για την παραμονή πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο και πήρε την πρώτη του νίκη στα πλει-άουτ. Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Μάκη Χάβου, ξέφυγε από την προτελευταία θέση, προσπερνώντας με +2 την Ξάνθη, η οποία βέβαια έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Την ίδια ώρα, διεύρυνε στο +5 τη διαφορά από τον τελευταίο Πανιώνιο.Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις, ενώ από την πλευρά της η ΑΕΛ, που προχώρησε σε ορισμένους πειραματισμούς, προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Οι πρώτες μεγάλες ευκαιρίες ήρθαν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 44’ ο Ρόσα αστόχησε με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 45+2’ ο Μιχαήλ δεν κατάφερε από το μισό μέτρο με προβολή να νικήσει τον Φερνάντεθ.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σ' ένα προσωπικό σόου του Μουνιέ, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση και ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους Αγρινιώτες. Στο 53’ έκλεψε τη μπάλα από τον Μιχαήλ και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 61’ έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Ντάουντα κι εκείνος νίκησε τον Κρίστινσον για το 2-0. Ένα λεπτό πριν το δεύτερο γκολ ο Γάλλος πήρε να πετύχει ένα τρομερό γκολ με βολ πλανέ, αλλά στο 77’ φρόντισε να μας προσφέρει ένα πανέμορφο γκολ, σκοράροντας με μαεστρικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη μια εβδομάδα πριν τον… τελικό με την Ξάνθη στα Πηγάδια.



Έφυγε με βαθμό από την Τρίπολη ο Πανιώνιος


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στην Σούπερ Λιγκ, Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, με τις δύο ομάδες να είχαν αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, για να σκοράρουν.

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Λυμπεράκης αστόχησε με πλασέ από καλή θέση, ενώ στο 6’ ο Κότνικ απέκρουσε το σουτ του Λουίς Φερνάντεθ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λυμπεράκης σημάδεψε το δοκάρι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο Αστέρας απάντησε στα δοκάρια στο 17’ με κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ που βρήκε στη δεξιά δοκό.

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τον Αστέρα να απειλεί ξανά στο 41’ με σουτ του Μουνάφο, που έβγαλε δύσκολα ο Κότνικ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Τσιλούλης πέρασε τρεις παίκτες του Αστέρα αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο που έκανε εξαιρετική επέμβαση. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Πανιώνιο να είχε συνολικά 10 ευκαιρίες (3 στην εστία) και τον Αστέρα 5 (4 στην εστία).

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε σχέση με το πρώτο μέρος. Ο Πανιώνιος έδωσε χώρο στον Αστέρα, ο οποίος δυσκολεύονταν να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Οι «κυανέρυθροι» κράτησαν το μηδέν και στο 90’ είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, με τον Γρίβα να μην καταφέρνει ανενόχλητος να βρει τη μπάλα με το κεφάλι και να τη στείλει στα δίχτυα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες