2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2020 21:31
Ο Ολυμπιακός με αυτογκόλ του Γιαννούλη (51’) κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ξέφυγε με +5 στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κατώτερος των προσδοκιών ο «Δικέφαλος του Βορρά», δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Το ντέρμπι κορυφής… βάφτηκε «ερυθρόλευκο». Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και διεύρυνε στο +5 τη μεταξύ τους διαφορά από την κορυφή, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εξαιρετικά στημένη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις και πήρε τη νίκη με αυτογκόλ του Γιαννούλη (51’), ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Ελ Αραμπί.Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς πολλές μεγάλες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, άσκησε πίεση στον Ολυμπιακό αλλά με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Πέλκα στο 18’, δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να πατήσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στους «ερυθρόλευκους». Στο 42’, ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ελ Αραμπί με προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά η σέντρα-σουτ του Τσίμικα πέρασε παράλληλα με την εστία και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί στο 49ο λεπτό. Ο Τσιμίκας έκανε εξαιρετική ενέργεια και επιχείρησε το σουτ, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ραντζέλοβιτς έκανε το γύρισμα προς την εστία, με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Γιαννούλη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Τρία λεπτά μετά το γκολ του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει με τον Βαρέλα, όμως ο Στίλερ έκανε χρήση του VAR και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Μαουρίτσιο. Ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεση του και στο 57’ είχε σημαντική ευκαιρία, με τον Σβιντέρσκι να μην προλαβαίνει τη μπάλα μετά τη σέντρα του Μπίσεσβαρ.

Ο Φερέιρα έριξε στο ματς τον Άκπομ αντί του Πέλκα παίζοντας με δύο φορ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν εξαιρετικά στημένη, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις και στο 70’ έφτασε κοντά στο 0-2 με σουτ του Καμαρά, το οποίο απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική στιγμή στο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Σα και ο Ολυμπιακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα, ξεφεύγοντας με +5 στην κορυφή μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες