7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Καρέρα: «Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Καρέρα: «Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/12/2019 16:43
Η ΑΕΚ παρουσίασε επίσημα τον νέο προπονητή της, Μάσιμο Καρέρα ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς παρουσίασε τον νέο τεχνικό της ομάδας Μάσιμο Καρέρα επισημαίνοντας ότι η νοοτροπία νικητή του Ιταλού ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας. Από την πλευρά του ο Καρέρα σημείωσε ότι θέλει παίκτες πολεμιστές που θα δίνουν τα πάντα για τη φανέλα.

«Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι η ομάδα θέλει να βαδίσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Εγώ πάντα έπαιζα για να κερδίσω αυτή είναι η νοοτροπία μου, ταυτίζομαι απόλυτα με τον Ίλια και αυτό θέλουμε να περάσουμε και στους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις:Για τα προβλήματα που υπάρχουν:

«Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα, είμαστε τρίτοι όχι τελευταίοι. Το σημαντικό είναι ότι όλοι πρέπει να νιώθουν ότι η ομάδα είναι οικογένεια. Έχουμε έναν στόχο και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια θέληση για τη νίκη Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Κύριο μέλημα μας να δίνουμε το 100%. Σίγουρα θα χάσουμε και σε κάποια παιχνίδια αλλά αν γίνει αυτό θέλω να γίνει από κάποιο πιο δυνατό και όχι λόγω των δικών μας αδυναμιών».

Για το ποιο είναι το κίνητρο του:

«Το κίνητρο μου είναι όλες μου οι σκέψεις που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με αυτές του Ίλια. Θέλει να κερδίζει και αυτός και αυτό είναι που με έσπρωξε και ήρθα στην ομάδα».

Για το τι θέλει να αλλάξει:

«Το κύριο για μένα είναι να δείξουμε ότι έχουμε πάθος και ενθουσιασμό. Αυτό που θέλω είναι παίκτες πολεμιστές που να καταλαβαίνουν ότι παίζουν για το έμβλημα που έχουν στη φανέλα. Με όσα έχω δει αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούμε καθώς έχουμε ποιοτικούς παίκτες».

Για το πότε υπήρξε η κύρια επαφή με την ΑΕΚ:

«Η κύρια επαφή έγινε την προηγούμενη βδομάδα με τον Ίλια και έχω την τύχη να μιλάω με έναν τεχνικό διευθυντή που ξέρει ιταλικά και έτσι η επικοινωνία μας είναι πιο εύκολη».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει και πως θέλει την ομάδα:

«Πάντοτε υπάρχουν πράγματα να βελτιώσει κανείς ακόμα και από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που κερδίσαμε 5-0. Έγιναν και εκεί λάθη. Πρέπει να μην δίνουμε κανένα πλεονέκτημα στον αντίπαλο και να υπάρχει μία αυτοπεπόιθηση ότι δεν θα κρατάμε το μηδέν. Θέλω μία ομάδα επιθετική με αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα. Κάθε παιχνίδι για εμάς θα είναι σαν τελικός».

Για το σύστημα που πρόκειται να παίξει

«Ούτε ο Ίλια δεν το ξέρει το κρατάω μυστικό (γέλια). Εμένα μου αρέσει η ομάδα μου να μπαίνει στο χώρο και να μπορεί να παίξει διαφορετικά συστήματα. Θέλω να έχω μία ομάδα χαμαιλέοντα και οι παίκτες μου να αλλάζουν το σύστημα μέσα στο παιχνίδι ακόμα και αν δεν υπάρχει αλλαγή από τον πάγκο. Θέλω να πάρω το 300% από την ομάδα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν μπορώ να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες».

Για τη συνάντηση με τους οπαδούς της ΑΕΚ όταν ήταν προπονητής της Σπαρτάκ:

«Είναι αλήθεια ότι είχα πει στους οπαδούς της ΑΕΚ. Πρώτα από όλα τους είχα πει δεν δίνω καμία υπόσχεση εξαρχής. Οι παίκτες θα δίνουν και την ψυχή τους. Θα δείτε στο γήπεδο μία ομάδα πολεμιστή. Θα παίζουν για το στέμμα και για το έμβλημα που έχω δει και θα τιμούν τη φανέλα. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Προτιμώ να χάσω ένα ντέρμπι αλλά να πάρω το πρωτάθλημα».


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες