4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στον Μπέο

Ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στον Μπέο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2019 19:36
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα μήνα στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, επειδή μπήκε στ' αποδυτήρια των διαιτητών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρήθηκε με απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα μήνα καθώς και πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για την είσοδο του στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το φινάλε του αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πρόστιμο θα πληρώσει και ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς όπως αναφέρει η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου, επέτρεψε στον Αχιλλέα Μπέο να μπει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και των διαιτητών, κάτι που ως γηπεδούχος δεν έπρεπε να επιτρέψει να συμβεί. Το πρόστιμο είναι ύψους χιλίων ευρώ.

Αναλυτικά:

" Ε/ ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ– ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., που έγινε στις 24/11/2019 στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ», αν και ως γηπεδούχος ομάδα ήσασταν υποχρεωμένη να μην επιτρέπετε την είσοδο στα αποδυτήρια προσώπων μη διαπιστευμένων και μη αναγραφόμενων στο φύλλο αγώνα, επιτρέψατε στο Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο να εισέλθει εντός των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. και ακολούθως εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών, όπου και παρέμεινε για δύο λεπτά, αν και τούτο απαγορεύεται, καθόσον ο παραπάνω αναφερόμενος ούτε αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα ούτε τύγχανε διαπιστευμένο άτομο από τη Super League 1 Ελλάδας.»: χρηματική ποινή χιλίων (1.000,00) ευρώ

ΣΤ/ Α. Μπέος (Δήμαρχος Βόλου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθατε εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών, αν και τούτο απαγορεύεται»: Επιβάλλει στον κ. Α. Μπέο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ

Μπέος για την τιμωρία του: «Πραγματικός τραγέλαφος...»


Άμεση ήταν η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media, με τον Δήμαρχο του Βόλου να σχολιάζει την ποινή που δέχθηκε ως τραγελαφική.

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε ο Δήμαρχος του Βόλου:

«Θύμα μιας ακόμη αδικίας, αυτή τη φορά από ένα Πρωτοδίκη – μέλος της Α΄βαθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League, ονόματι Χριστόφορο Μάρκου, με μια τραγελαφική απόφαση για την οποία δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Μου επέβαλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ (αλήθεια από πού θα βρουν να την εισπράξουν;) και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα γιατί υπέπεσα στο… καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ατόπημα, πηγαίνοντας είκοσι λεπτά μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια για να παραλάβω τον μικρό μου γιο, και να στείλω χαιρετίσματα, μέσω του διαιτητή, στον πατέρα του!!!

Προφανής η εμπάθεια και η σκοπιμότητα της απόφασης, ίσως μέσω αυτής ο κ. Χριστόφορος να προσβλέπει ότι κάποτε θα ξεκολλήσει από τον βαθμό του Πρωτοδίκη. Γιατί ο συγκεκριμένος χωρίς καν να λάβει υπόψη του την αρχή της αναλογικότητας επέβαλε μια τέτοια ποινή σε ένα απλό πολίτη και όχι σε κάποιον παράγοντα ομάδας.

Με ποιο δικαίωμα αλήθεια, αφού δεν προβλέπεται από καμιά διάταξη, καμιάς πειθαρχικής διαδικασίας;
Και με ποια ελπίδα, αν όχι της ανέλιξής του μέσω μιας τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου;

Το θέμα είναι οι αρμόδιοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι κάνουν και σε τι ελπίζουν. Πραγματικός τραγέλαφος…»

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες