7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν τα κατάφερε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν τα κατάφερε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2019 21:49
Ο Ολυμπιακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο Μόναχο και ηττήθηκε με 2-0 από την Μπάγερν, που πέτυχε και τα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (69’ Λεβαντόφσκι, 89’ Πέρισιτς) και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν τα κατάφερε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν στην «Αλιάνζ Αρίνα». Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, δεν πήραν ρίσκα στην επίθεση αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, δεχόμενοι δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Είχαν ακολουθήσει πέντε σωτήριες επεμβάσεις του Σα, αλλά και δοκάρι των Βαυαρών λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε 3η διαδοχική ήττα στη διοργάνωση και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με 1 βαθμό χάρη στην ισοπαλία της πρεμιέρας με την Τότεναμ (2-2). Πλέον περιμένει το παιχνίδι των «πετεινών» με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για να δει πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο του.

Το ματς:


Μια έκπληξη επιφύλασσε ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά το αρχικό σχήμα, επιλέγοντας τον Ραντζέλοβιτς αντί του Γιώργου Μασούρα. Ο Πορτογάλος επέλεξε ως διάταξη το 4-3-3 με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιμίκα και Ομάρ στα μπακ και τον Μεριά παρτενέρ του Σεμέδο στα στόπερ. Στα χαφ την τριπλέτα αποτέλεσαν οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Γκιγιέρμε, ενώ Ραντζέλοβιτς και Ποντένσε πλαισίωσαν τον Γκερέρο, που βρίσκονταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να βγει αξιώσεις στην επίθεση. Ενδεικτικό ότι με εξαίρεση ένα σουτ του Ραντζέλοβιτς στο 16’ που πέρασε άουτ, δεν κατάφερε να απειλήσει τους Βαυαρούς. Την ίδια ώρα βέβαια στέκονταν καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, περιορίζοντας την Μπάγερν σε φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια δεν έλειψαν οι ευκαιρείς για τους γηπεδούχους, με τον Σα να επεμβαίνει σωτήρια σε σουτ του Γκορέτσκα (5’) και σε αυτά του Κομάν (33’, 34’). Λίγο πριν το ημίχρονο η ομάδα του Φλικ είχε και δοκάρι με κεφαλιά του Παβάρ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να μην παίρνει ρίσκα και όσο περνούσαν τα λεπτά η Μπάγερν έδειχνε όλοένα και πιο απειλητική. Στο 50’ ο Σα πραγματοποίησε σημαντική επέμβαση σε κεφαλιά του Γκορέτσκα, ενώ στο 61’ είπε ακόμα ένα «όχι» σε σουτ του Κομάν. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 69’ με τον Κομάν να μοιράζει στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με πλασέ δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί αλλά η Μπάγερν συνέχιζε να είχε την υπεροχή, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» το ματς. Αυτό δεν έγινε στο 71’ με τον Κομάν να αστοχεί από κοντά, ούτε στο 87’ με τον Κίμιχ να κόβεται σωτήρια πριν αυτός εκτελέσει. Ωστόσο στο 89’ οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Ολυμπιακού και βρήκαν δίχτυα με τον Πέρισιτς, ο οποίος σκόραρε δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ, με την Μπάγερν να εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Ολυμπιακό να γνωρίζει 3η διαδοχική ήττα που τον διατηρεί στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες