3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Με άγχος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Με άγχος ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2019 21:48
Με δύο γκολ του Σουντανί (11’, 57’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον μαχητικό ΌΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξέφυγε προσωρινά με +4 από την 2η θέση. Ισοφάρισαν προσωρινά με Ναμπί (45+1’) οι Κρητικοί, που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σε ακόμα ένα παιχνίδι της φετινή σεζόν.

Την 6η νίκη του σε 7 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 2-1 του ΌΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, με γρήγορο ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, αφού οι Κρητικοί δεν κλείστηκαν στην άμυνα αλλά αντιθέτως έπαιξαν ανοιχτά και είχαν τις δικές τους στιγμές, μένοντας στο παιχνίδι ως το τελευταίο σφύριγμα.Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3’ είχε δοκάρι με εντυπωσιακό σουτ του Λοβέρα. Ο ΌΦΗ απάντησε δύο λεπτά μετά με μακρινό σουτ του Μεγιάδο, αλλά στο 11’ ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ωραία κεφαλιά του Σουντανί έπειτα από σέντρα του Ποντένσε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με σουτ του Ποντένσε (21’) και χαμένο τετ-α-τετ του Σουντανί (41’), ενώ ο ΌΦΗ φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Φιγκεϊρέδο από τον Σεμέδο (33'). Εν τέλει η ομάδα του Γιώργου Σίμου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45+1' με τρομερό σουτ του Ναμπί από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πηγαίνοντας με το σκορ ισόπαλο στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης με πλασέ του Ναμπί (54’) που βρήκε στο δοκάρι, όμως τρία λεπτά μετά ο Γκερέρο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Νάστου, έκανε τη σέντρα και ο Σουντανί με τρομερό σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Πειραιώτες. Μάλιστα στο 66’ ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά δίχτυα με τον Μασούρα, αλλά ο διαιτητής μετά από χρήση VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Σουντανί στο ξεκίνημα τα φάσης.

«Ανοιχτό» παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, με τον ΌΦΗ να κυκλοφορούσε τη μπάλα, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Ολυμπιακός αμύνθηκε αποτελεσματικά και κράτησε το 2-1 ως το τελευταίο σφύριγμα.

Ολυμπιακός: Σα, Σουντανί (82' Καμαρά), Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Γκερέρο, Ποντένσε, Λοβέρα (56' Μασούρας), Κούτρης, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης (62' λ.τρ. Γκασπάρ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (87' Βαζ), Φιγκερέιδο (71' Μάνος), Μεγιάδο και Κοροβέσης.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες