8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ψάχνει… θαύμα η ΑΕΚ

Ψάχνει… θαύμα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2019 23:02
Η αποκαρδιωτική ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από την Τραμπσονσπόρ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εν όψει της ρεβάνς στην Τραπεζούντα. Κολακευτικό το σκορ για την «Ένωση», που παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο 4ο λεπτό, δέχτηκε τρία γκολ από τον Εκουμπάν (28’, 44’, 70’), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Ένα θαύμα ψάχνει η ΑΕΚ για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από την Τραμπσονσπόρ στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι τόσο η άσχημη ήττα όσο η αποκαρδιωτική εμφάνιση της «Ένωσης», που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος, παρουσιάζοντας μεγάλα ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά προβλήματα.Ιδανικότερο ξεκίνημα δε γίνονταν για την ομάδα του Καρντόσο, αφού στο 4ο λεπτό ο Λόπες έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Λιβάγια με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Παρά το γρήγορο γκολ, η «Ένωση» έδωσε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, κάτι που ευνόησε την Τράμπσονσπορ. Οι Τούρκοι όσο περνούσαν τα λεπτά κέρδιζαν ολοένα και περισσότερα μέτρα, είχαν κάποιες καλές στιγμές για το 1-1 με αποκορύφωμα το άστοχο πέναλτι του Σόσα (22’).

Το γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε τελικά στο 29’ όταν μετά από κόρνερ ο Νόβακ βρήκε κατά λάθος τη μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Εκουμπάν και ο τελευταίος ανενόχλητος ισοφάρισε σε 1-1. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 44’ την πάτησε ξανά μετά από εκτέλεση κόρνερ, καθώς ο Εκουμπάν πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας και «έγραψε» το 1-2. Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 45’ ο Μπάρκας νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σόρλοθ.

Η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Καρντόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις, ενώ συνέχιζε να είχε προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Στο 70’ ο Ουμούρ έβγαλε κάθετη πάσα στον Εκουμπάν κι αυτός νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπάρκα για το 1-3.

Η ΑΕΚ είχε μια σημαντική ευκαιρία με τον Ζεράλντες στο 77’ για να μειώσει σε 2-3, ωστόσο στο 89’ στάθηκε τυχερή που ο Αβντιγιαί αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή. Το 1-3 ήταν το τελικό σκορ και η «Ένωση» γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 12 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες