7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Ένα βήμα μακριά από τ' αστέρια ο Ολυμπιακός!

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Ένα βήμα μακριά από τ' αστέρια ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2019 23:21
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και «σφράγισε» την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα παίξει με την ρωσσική Κρασνοντάρ. Σεμέδο (55’) και Βαλμπουενά (78’ πεν.) τα γκολ, ηρωικές επεμβάσεις από Σα.

Μετά την Πλζεν, ο Ολυμπιακός «ξέρανε» και την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 τους δευτεραθλητές Τουρκίας και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-0 από την Κωνσταντινούπολη, «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος και κράτησε το μηδέν χάρη στις σπουδαίες επεμβάσεις του Σα, ωστόσο στην επανάληψη κέρδισε μέτρα και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και «σφράγισε» την πρόκριση με τα γκολ των Σεμέδο (55’) και Βαλμπουενά (78’ πεν.).

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προηγηθεί με το… καλημέρα στο παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 4ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκιγιέρμε. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους «ερυθρόλευκους», καθώς η Μπασακσεχίρ κέρδισε μέτρα και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 8’ το σουτ του Ρομπίνιο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σα, ο οποίος δύο λεπτά μετά νίκησε σε τετ-α-τετ τον Βίστσα. Στο 15’ ο Πορτογάλος πορτιέρο απέκρουσε το επικίνδυνο τακουνάκι του Κριμελί, ενώ στο 35’ πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε πλασέ του Ρομπίνιο από τη μικρή περιοχή, με τη φάση βέβαια να έπρεπε να είχε σταματήσει ως οφσάιντ. Ένα καλό σουτ του Μασούρα στο 42’ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι ήταν η τελευταία φάση ενός δύσκολου πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που έχασε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός διόρθωσε τα κακώς κείμενα, κέρδισε μέτρα στο παιχνίδι και στο 49’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Βαλμπουενά. Στο 54’ το σουτ του Ποντένσε εντός περιοχής κόντραρε στα σώματα αλλά ένα λεπτό μετά ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Γκερέρο πήρε την κεφαλιά, ο Γκιουνόκ απέκρουσε, αλλά ο Σεμέδο πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Το 1-0 ήταν γεγονός και η Μπασακσεχίρ χρειάζονταν πλέον δύο γκολ για να πάρει αυτή την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και είχαν δύο σημαντικές στιγμές με σουτ των Βίστσα (63’) και Καισάρα (66’) αλλά ο Σα ήταν ξανά εκεί κρατώντας το μηδέν. Στο 68’ ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τον Ραντζέλοβις αντί του Ποντένσε και στο 77’ ο Σέρβος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βιέιρα. Ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0 που ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση για τον Ολυμπιακό. Η Μπασακσεχίρ δεν κατάφερε να αντιδράσει και το μοναδικό αρνητικό ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Γκιγιέρμε, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και έδωσε τη θέση του στον Κούτρη.

Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ και ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταίος αντίπαλος που καλείται να αποκλείσει είναι η ρωσσική Κράσνονταρ, η οποία πήρε διπλό μέσα στην έδρα της Πόρτο (3-2), ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τους Πειραιώτες για μια θέση στους ομίλους.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες