7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Μέσι και… έφυγε για τελικό!

Τσάμπιονς Λιγκ: Μέσι και… έφυγε για τελικό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2019 00:05
Η Μπαρτσελόνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέσι (2 γκολ) κέρδισε με 3-0 την Λίβερπουλ στο «Καμπ Νου» και βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασαν το... άχαστο Σαλάχ και Ντεμπελέ στα τελευταία λεπτά.

Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Λίβερπουλ στο «Καμπ Νόου» και θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης. Οι «κόκκινοι» στάθηκαν πολύ καλά αλλά δεν είχαν... Μέσι. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 600 στην καριέρα του, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς για τους «μπλαουγκράνα»Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε την έκπληξη, αφού στη θέση του Φιρμίνο πέρασε τον Βαϊνάλντουμ, σε ρόλο «ψευτοεννιαριού» θέλοντας έτσι να αιφνιδιάσει τους Καταλανούς. Η Λίβερπουλ πρέσαρε από τα πρώτα λεπτά, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν αισθανόταν ιδιαίτερο κίνδυνο και στο 26’ κατάφερε να πάρει αυτή το προβάδισμα. Ο Άλμπα έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Σουάρες και ο Ουρουγουανός με κοντινή προβολή «έγραψε» το 1-0, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι που δύο λεπτά νωρίτερα έχασαν με τραυματισμό τον Κεϊτά, συνέχισαν να πιέζουν και στο 35’ είχαν καλή στιγμή με πλασέ του Μανέ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτανε εύκολα στην περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο τα χαλούσε στην τελική ενέργεια, με το 1-0 να μένει ως το ημίχρονο

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές με σουτ των Μίλνερ (48’) και Σαλάχ (53’), τα οποία «έβγαλε» ο Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα κράτησε το μηδέν και στο 75’ «χτύπησε» στην κόντρα, φτάνοντας σε ένα δεύτερο γκολ. Σε φάση που ξεκίνησε από τρομερή πάσα του Μέσι, ο Σουάρες έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο αλλά στην επαναφορά ο Μέσι σκόραρε με πλασέ προ κενής εστίας για το 2-0. Ηταν το πρώτο τέρμα του κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ βρήκε δίχτυα σε 32ο διαφορετικό σύλλογο στο θεσμό!

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έμεινε εκεί, αφού στο 82’ «έγραψε» το 3-0 με μαγική απευθείας εκτέλεση φάουλ, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Άλισον. Ένα λεπτό μετά η Λίβερπουλ είχε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει αφού ο Ράκιτιτς έβγαλε στη γραμμή το σουτ του νεοεισελθόντα Φιρμίνο και ο Σαλάχ έστειλε από κοντά τη μπάλα στο δοκάρι! Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αφού στο 90+5’ ο Μέσι έβγαλε μόνο του τον Ντεμπελέ απέναντι από τον Άλισον, αλλά ο Γάλλος έστειλε την μπάλα πάνω στα χέρια του Βραζιλιάνου κίπερ.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες